İstifa etmişti, Cumhurbaşkanı Erdoğan rozetini takacak! Özlem Vural, AK Parti'ye geçiyor

CHP’den istifa eden Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel’in AK Parti’ye katılacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cumartesi günü düzenlenecek programda rozet takması bekleniyor.

Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel, CHP’den ayrılmasının ardından AK Parti’ye geçiyor. Bu gelişme, yerel siyasette önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Gürzel’in AK Parti’ye katılacağını duyurdu.

Rozet Töreni Cumartesi

CNN Türk’ün haberine göre Erdoğan, cumartesi günü AK Parti Teşkilat Akademisi kapanış programında Gürzel’e rozetini takacak. Aynı törende, CHP’den istifa eden Beykoz Belediye Meclis üyelerine de rozet verilmesi planlanıyor.

Beykoz’da Dengeler Değişiyor

Beykoz Belediyesi’nde Başkan Alaattin Köseler’in tutuklu bulunması nedeniyle, Gürzel’in AK Parti’ye geçişiyle birlikte belediye başkanlık makamının da fiilen AK Parti’ye geçmiş olacağı belirtiliyor.

Yerelde Siyasi Etki

Söz konusu geçişin, hem Beykoz yerel yönetiminde hem de İstanbul siyasetinde yeni tartışmaları beraberinde getirmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER