Katliam gibi kaza: Anne-baba ve 2 aylık bebekleri öldü, kızları ağır yaralı

Tokat’ta Çekerek–Zile yolunda feci kaza: Aynı aileden 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Tokat’ın Karayün mevkisinde, Çekerek–Zile kara yolunu kana bulayan feci bir trafik kazası sabah saatlerinde yaşandı. Saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, Özgür Sepetçi (44) yönetimindeki 60 AFZ 583 plakalı Volkswagen marka otomobil ile Emrah Çelik’in (32) kullandığı 16 BMT 901 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı.

Olay Yerinde Can Pazarı

Çarpışmanın etkisiyle ortalık adeta savaş alanına döndü. Kazayı gören vatandaşlar panikle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Emrah Çelik, eşi Şeyma Nur Çelik (18), çiftin henüz 2 aylık bebekleri Elanur Çelik ve araçta yolcu olarak bulunan Döndü Pulat’ın (56) hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır Yaralı Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Kazadan yaralı olarak kurtulan 3 yaşındaki E. Çelik ile diğer aracın sürücüsü Özgür Sepetçi, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, minik E. Çelik’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

Soruşturma Başlatıldı

Bölgedeki jandarma ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini tespit etmek için inceleme başlattı. Yolun bir süre trafiğe kapalı kaldığı, araçların kaldırılmasının ardından ulaşımın kontrollü şekilde sağlandığı öğrenildi.

 

İLGİLİ HABERLER