Mehmet Çek: AK Parti'de 'resmi' paylaşımlara düzenleme geliyor

Gazeteci Mehmet Çek, AK Parti’de sosyal medya paylaşımlarına yönelik yeni bir düzenleme yapılacağını öne sürdü. Çek, siyasi gündeme müdahil olmayan ve resmi yazışma formatında yapılan tebrik, ziyaret ve protokol paylaşımlarının milletvekilleri ile il yöneticileri için sınırlandırılacağını belirtti.

Mehmet Çek: AK Parti'de "resmi" paylaşımlara düzenleme geliyor

Sosyal Medya Paylaşımlarına Sınırlama İddiası

Gazeteci Mehmet Çek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AK Parti’de bazı sosyal medya paylaşımlarına yönelik yeni bir düzenleme yapılacağını öne sürdü. Çek’in iddiasına göre, partililer tarafından sıkça yapılan resmi içerikli paylaşımlar artık sınırlanacak.

Resmi Formatlı Gönderiler Hedefte

Çek, özellikle siyasi gündeme katkı sunmayan; tebrik, kabul, ziyaret ve açılış gibi içeriklerin yer aldığı, resmi yazışma dilindeki paylaşımların parti tabanında rahatsızlık yarattığını belirtti. Bu nedenle, milletvekilleri ve il yöneticileri için bu tür içeriklere sınırlama getirileceği ifade edildi.

"Kesin Bilgi, Yayalım" Mesajı Gündem Oldu

Mehmet Çek'in sosyal medya paylaşımında kullandığı "Kesin bilgi, yayalım" ifadesi dikkat çekerken, paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tartışma yaratan bu iddia, partide sosyal medya politikalarına yönelik yeni bir dönemin işareti olarak yorumlandı.

İLGİLİ HABERLER