Siber suç operasyonu: 18 ilde 162 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 18 il merkezli operasyonlarda 346 şüphelinin yakalandığını, 162'sinin tutuklandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) koordinesinde düzenlenen operasyonları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından  "Yakalanan kişiler aracılığıyla işlenebilecek dolandırıcılık, yasa dışı bahis ve çocuk müstehcenliği gibi siber suçlardan vatandaşlarımızın maddi ve manevi zarar görmesini engelledik. Bu suç şebekeleriyle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Lütfen daha dikkatli olalım. Şüphelendiğiniz bir durumda hemen 112 Acil Çağrı Merkezimizi arayın. Biz gereğini yapalım" açıklamasında bulundu.  

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı:

İLGİLİ HABERLER