Süleyman Soylu duyurdu: Yiğit Bulut hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, uzun süredir süren hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Ekonomi politikalarıyla olduğu kadar keskin analizleri ve Cumhurbaşkanı'na yakın duruşuyla da tanınan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Vefat haberi, sabah saatlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu tarafından kamuoyuna duyuruldu. Bulut’un kaybı, siyaset ve medya dünyasında derin üzüntüye yol açtı.

Süleyman Soylu’dan Duygusal Mesaj
Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yiğit Bulut’un vefatını şu sözlerle duyurdu:

"Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız, Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi, gazeteci-yazar ve ekonomist kıymetli dostum Yiğit Bulut, geçirdiği elim bir hastalığın ardından bu sabah Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun."

Soylu'nun açıklaması, kısa sürede çok sayıda paylaşım ve taziye mesajına vesile oldu.

Ömer Çelik’ten Taziye Mesajı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Yiğit Bulut’un vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Çelik, mesajında şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Değerli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz."

İLGİLİ HABERLER