16 yaşındaki Ömer Faruk Yürür, Avrupa'yı salladı!

Macaristan'da yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda mücadele eden 16 yaşındaki sporcumuz Ömer Faruk Yürür, büyük bir zafere imza attı

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen 47. Ümit, Genç, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda gençler 68 kilodoa mücadele eden Ömer Faruk Yürür büyük bir başarıya imza attı.

Bağcılar Belediyesi Karate Takımı sporcusu olan Yürür, gençler 68 kilo kategorisinde rakiplerini eleyerek Avrupa Şampiyonu oldu. Yürür geçen yıl da Danimarka'da düzenlenen şampiyonada zirveye çıkmıştı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Sporcularımız kendilerine verilen emeğin hakkını vererek madalyalar kazanıyorlar.  Her zaman onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER