Büşra Işıldar Dünya Şampiyonası’nda finalde

Milli boksör Büşra Işıldar, İngiltere’de düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası’nda Avustralyalı rakibini 4-1 yenerek üst üste ikinci kez finale yükseldi. Altın için yarın ringe çıkacak.

Milli boksör Büşra Işıldar, İngiltere’de düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası’nda Avustralyalı rakibini 4-1 yenerek üst üste ikinci kez finale yükseldi. Altın için yarın ringe çıkacak.

Rakibini 4-1 Mağlup Etti

Liverpool’daki yarı finalde Emma Sue Greentree ile karşılaşan Büşra, üstün bir performans sergileyerek maçı 4-1 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Altın İçin Aoife O'Rourke’a Karşı

Geçtiğimiz yıl Sırbistan’da finalde gümüş madalya kazanan milli boksör, bu kez altın için yarın TSİ 13.30’da İrlandalı şampiyon Aoife O'Rourke ile karşılaşacak.

Destek Mesajları Yağdı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Büşra’yı İngiltere’de destekledi ve “Altın madalya kazanacağına inanıyorum” dedi. Boks Federasyonu Başkanı Suat Hekimoğlu da sporcunun ülkeyi bir kez daha gururlandıracağına inandığını söyledi.

Büşra: “Altın Madalya ile Döneceğiz”

Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten Büşra Işıldar, finalde altın madalya alarak ülkeye zaferle dönmek istediğini ifade etti.

İLGİLİ HABERLER