Fenerbahçe'nin Osimhen'e yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe ve Galatasaray, Victor Osimhen transferi için Napoli ile temasa geçti. Sarı-lacivertliler, Osimhen'in 75 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğunu belirterek, Galatasaray'ın da önereceği rakamın üzerine çıkabileceklerini bildirdi.

Fenerbahçe’nin, Napoli’nin Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen için hazırladığı transfer teklifinin detayları ortaya çıktı. Süper Lig’in iki büyük kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe, yıldız futbolcunun transferi için Napoli ile temasa geçti. Galatasaray, Osimhen’in 75 milyon euroluk serbest kalma bedelini üç yıllık vadeyle ödemeyi teklif etti. Fenerbahçe ise bu bedeli peşin ödemeye hazır olduğunu iletti. Ayrıca Fenerbahçe'nin, Osimhen'e Galatasaray'ın önereceği ücretin üstüne çıkabileceğini oyuncunun menajerine bildirdiği ifade edildi.

İki kulübün de transfer için yoğun çaba sarf ettiği bu süreçte, son kararı Napoli yönetimi ve oyuncu verecek. Fenerbahçe'nin bu hamlesi, transferde dengeleri değiştirebilecek nitelikte görülüyor. Osimhen'in tercihi merakla bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER