Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı

Geçtiğimiz sezon SL Benfica'da forma giyen Muhammed Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Milli yıldız, "Mourinho ile çalışmaktan heyecan duyduğunu" söyledi.

Geçtiğimiz sezonu Portekiz’in SL Benfica takımında geçiren milli futbolcu Muhammed Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin kendisine olan ilgisinden ve kulübün transfer sürecindeki ısrarından etkilendiğini belirtti.

Fenerbahçe yönetiminin bir süredir Portekiz’de yürüttüğü görüşmelerin ardından transferin detaylarında da uzlaşma sağlandığı öğrenildi. Oyuncunun, teknik direktör José Mourinho ile çalışacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söylediği bildirildi.

Gazeteci Ersin Düzen’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kerem, Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisinden çok etkilenmiş. Mourinho ile çalışacak olmak onu heyecanlandırıyor. Bir an önce takıma katılmak ve başarı için mücadele etmek istiyor.” ifadeleri yer aldı. Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 47 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 15 gol ve 10 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER