Arap NATO'su kuracaklarmış! Organizatör kim? Stratejik düşman ABD.

Finansör kim? Vahabi Suudiler. Bu işin perde arkasında ki oyuncusu kim?

Tabii ki, İsrail. Perde arkasındaki oyun kurucular kim?

CIA ve de MOSSAD.

 

Peki, ana aktörler kim? Mısır, Vahabi Suudiler. Yardımcı sanatçılar kim? BAE, Kuveyt, Bahreyn,

Belki Ürdün. Beyin takımı, daha doğrusu, kurulacak bu gücün merkezi ve yöneticisi neresi olacak?

Gazeteci katili, testere filminin gerçek aktörü, Vahabi Suudi Arabistan, Veliaht Prensi Selman Efendi. Peki, bu Arap NATO'su kime karşı kuruluyor? Tabii ki İran'a, ucundan da Türkiye'ye karşı.

Peki, bu isten en karlı kim çıkacak? Tabii ki İsrail. Gariban Filistin insanının katili, katliamcı siyonist İsrail. Çünkü İsrail bölgede yalnızdı. Düne kadar hiçbir Arap ülkesini kendisini tanımıyordu bile.

 

Ama dengeler değişti.

 

Denge değiştiren, İsrail'i KANKA olarak görmeye başlayan aktör ise Vahabi Suudiler. Çünkü onlar artık ABD'nin kapıkulu. Şimdi sanal düşman İran. Çünkü ABD öyle istiyor. Peki, İran'ın dini ne? Müslüman.

Müslüman, din kardeşini katleder mi? Dinimize göre katletmez. Allan'ın ümmeti olarak adlandırılmışız.

Peki, niye İran düşman? Türkiye düşman? Çünkü ABD çıkarları öyle gerektiriyor. Evangelistler öyle istiyor. ünkü İsrail'in yalnızlığını gidermenin başka yolu yok. Çünkü petrol zengini Arapları soymanın bir şekli de bu. Düşman İran...

Al modern silahları, ver 350 milyar dolar. Off paraya bak. Aslında aklıselim hâkim olsa şu arapların biraz aklı olsa, ilk yapacakları iş, bu arap NATO'sunu İran'a karşı değil de, müslüman düşmanı, stratejik düşman ABD'ye karşı kurmalılar.

Yapacakları iş basit...

 

Bölgede kan durur

 

Oturup İran ile meselelerini çözmeli. Güzel bir saldırmazlık anlaşması imzalamalılar. Hatta işi daha da ileri götürüp işi, stratejik ortaklığa dökmeliler. Oluşumun, Adını değiştirip 'islam NATO'su yapmalılar. İran'ı, Pakistan'ı, Türk Cumhuriyetlerini, Endenozya'yı, Türkiye'yi de bu NATO'ya dâhil etmeliler. Sonra ABD ve de İsrail'e, 'Hadi işinize' demeliler.

Bakın o zaman neler olur? Bir kere Ortadoğu'da kan durur. Çünkü bu bölgede dökülen kanın, yüzde doksanından ABD ve İsrail sorumludur. Onlar bölgeden ellerini ayaklarını çeksinler. İnanın Ortadoğu insanı nefes alır, refaha kavuşur, güvenliğe kavuşur. İslam NATO'su kurulunca, bir müdahale gücü olur,

Ortalıktaki üretme, DEAŞ, Taliban, YPG türü örgütler toz olur. Ortadoğu, arap liderlerin su boruları, köstebek yuvaları içinde katledilmediği, arap dünyasının göz göre göre sömürülmediği, arap baharlarının olmadığı bir bölge olur. Mesele bu kadar basit. Bunu düşünemiyorlar mı? Düşünseler, dünyada en çok kanın aktığı, en çok kahpeliklerin olduğu, ve de müslüman insanına soykırım yapıldığı, Ortadoğu gibi bir bölge olmazdı.