Arap  ülkelerinden başta Suudi Ara.bistan, BAE'ri Mısır yine azdılar. Türkiye'ye karşı oldukca husumet içindeler. Arap Milliyetcisi Albay Cemal Abdünnasırı perişan eden İngiliz, İsrail ve Amerika ile işbirliği yaparak Türkiyenin kalkınmaması ve ilerlemelerini engellemek için yurtlarından çıkarılan fakir ve zillet yaşayan arapları görmezden gelerek Irak ve Suriyedeki terör örgütlerine milyarlarca dolar sarfetmekten çekinmiyorlar.

Yakında İsrail Hayber kalesinide vereceksiniz derse şaşmayalım. BAE'ri  ve Suudi Arabistan'ın yegane korkusu Osmanlı torunları Hicaz bölgesini tekrar alma korkusudur.

Korkunun ecele faydası yok. Hicaz bizim, Şam bizim, Bağdat bizim, Kahire bizim. Buraların Osmanlı coğrafyası olduğunu bilmeyen yok.İngilizlerin hicaz bölgesini parçalayarak başlarına getirmiş olduğu Emirler, (Valiler) şu anda Türkiyeden korkuyor ve Türkiye düşmanlığınada devam ediyorlar.

ALBAY CEMAL ABDÜNNASIR:

Darbeyle Mısır yönetimini alan Arap milliyetcisi Albay Abdünnasr, verdiği tüm savaşları kaybetmiştir. Mısır ordusunun  % 80' nini yoketti. Sina'yı kaybetti Yemende 40 binin üzerinde Mısır askeri öldürüldü ve tüm hava kuvvetlerini yoketti. 

Şeyh Muhammed El-Gazali kitabında şöyle diyor:yayd:.

''Abdünnasır, müslüman Pakistana karşı pagan Hinduizimin yanında yeraldı. Habeşte müslümanlara karşı Habeş imparatoru Hilasi ile birlikte durdu.

Abdünnasırın kardeşi Kominist yoldaş Tito'yu Yugoslavyada müslümanlara karşı destekledi. Filistinin kurtuluşu için mücadele eden mücahitler  teslim edildi.

Abdünnasır, Tanzanyada  Zanzibar ve Tankanikadaki müslümanlara karşı Julius Nyerei'nin yanında yeraldı

Abdünnasır Kıbrısta Türk müslümanlarına karşı Makariosun  yanında yeraldı.

Abdünnasır, Yemenin savaşında bir aslandı.Ve Yahudilerle mücadelede uysal bir kampanyaydı taki bir savaşta yenilmez olduğunu iddia eden Yahudileri dünyanın en aşağılık savaşcıları yapana kadar.

Abdünnasır İslamla dalga geçerek öldü. Darağaçları kuruldu ilim adamları idam edildi 

Ceza evleri güzide ilim adamları ile dolduruldu..İşkenceler hat safhada idi. Ve en sonunda kendiside perişanlık çekerek öldü gitti...