İspanyol devi Real Madrid’e transfer olduktan sonra iki kez sakatlanan Arda Güler, uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Milli futbolcunun sahalara dönüşü için gün sayılırken Arda Güler’in acele etmediği ve tam hazır olmadan forma giymek istemediği öğrenildi.

İspanyol medyası Arda Güler’in kendi sezon öncesi kampını yaptığını ve fiziksel olarak tam anlamıyla hazır olana kadar oynamayacağını duyurdu. Carlo Ancelotti’nin Sevilla maçında Arda Güler’e şans vereceği iddia edilse de İtalyan hoca milli yıldızı Sevilla maçının kadrosuna dahil etmedi.

Braga ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında da kadroda yer almayan Arda Güler için yeni bir iddia ortaya çıktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Ancelotti, büyük maç deneyimi kazanması için Arda Güler’i Barcelona ile yapılacak El Clasico’ya götürecek.

Fenerbahçe Beşiktaş'ı yıktı şampiyonluk yarışına devam etti Fenerbahçe Beşiktaş'ı yıktı şampiyonluk yarışına devam etti

Arda Güler’in Barcelona maçında oynamayacağı ancak takımın Barcelona’ya yapacağı seyahate katılacağı belirtildi. Haberde Ancelotti’nin Arda Güler’e ilk 11’de ya da oyuna sonradan dahil olma imkanı tanımayacağı ancak genç oyuncunun bu zorlu ortama alıştırılması gerektiği ifade edildi.

Ancelotti ve sağlık ekibi Arda Güler’i bir süre daha bekletecek ancak genç oyuncunun takıma alternatif olabileceği de unutulmuyor.

Carlo Ancelotti ve teknik ekibi takımın bir parçası olduğunu hissettirmek ve Barcelona gibi büyük ortamlara alışması için Arda Güler’i kadroya dahil edebilir.

Arda Güler’in birkaç hafta içinde tam hazır olacağı da bildirildi.

Genç yıldızın sahalara dönmek için sabırsızlanmadığı ve tam performans göstermek istediği de kaydedildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 21 Ekim’de oynanan Sevilla maçından sonra yaptığı açıklamada Arda Güler’in 10-15 güne daha ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Editör: İrem Nur Kaya