PKK’LI teröristlere operasyon yaptığımız için, Suriye’nin kuzeyinde terör koridoru planlarını bozduğumuz için Türkiye’ye Ermeni soykırımı yapma iftirası atan ABD’nin ellerinden ve postallarından kan damlıyor. Kızılderililerin ve Afrikalı kölelerin kanı üstüne kurulan Amerika Birleşik Devletleri, kendi geçmişine bakmaksızın siyasi oyunlar ve Ermeni lobisinin baskısı ile Türkiye’yi soykırımcılıkla suçluyor. ABD’nin soykırımcı tarihi bütün açıklığı ile orta yerde dururken, Osmanlı’nın son dönemlerinde isyan edip şehirlerde ve köylerde binlerce Müslüman Türk’ü ve Kürd’ü katleden Ermenilere yapılan tehciri, “soykırım” gibi göstermeye çalışıyorlar.

Her Kızılderili için resmi olarak 5 dolar ödeyen ABD toplamda 70 Milyon Kızılderili’yi katletti. O dönemde dünya nüfusunun 5’te birini Kızılderililer oluştururken bugün yok denecek kadar azlar. Dünyanın dört bir tarafında katliam ve akıl almaz işkence uygulamalarına imza atan Amerika’nın 1898 Meksika işgali ile başlayan kanlı tarihi, bugün de dünyanın dört bir yanında devam ediyor.

Son yıllarda ise Amerikalı askerlerin çoğunluğu Müslüman ülkelerde yaptığı akıl almaz işkencelerin görüntüleri Amerikalıları bile isyan ettirdi. 2009’da hayatını kaybeden Demokrat Senatör Ted Kennedy, “Artık ABD’nin simgesi Özgürlük Heykeli değil, vücuduna ve kafasına çuval geçirilmiş ve kablolar bağlanmış halde bir kutunun üstünde duran esirdir” demişti.

ZORBANIN KANLI TARİHİ

Amerika’nın işkencelerini belgeleyen Carol Richardson’un ‘What does god require Working to close the ‘school of assassins’ adlı eserinde yer alan Amerika’nın bazı katliamları ve işkenceleri ise şöyle:

- 1898’de Meksika’yı işgal etti, aynı yıl Küba’ya girdi.

- 1921 yılında Nikaragua’yı işgal etti. Antiemperyalist direnişin başını çeken Sandino ve 300 kişiyi katletti. 40 yıldan fazla sürecek bir terör devrini başlattı. Sabotaj ve suikastlar düzenledi.

- 1945’te Japonya’nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombası atarak bir anda 250 bin kişiyi vahşice öldürdü.

- 1950-53 yılları arasında yüz binlerce yurtsever Koreliyi katletti.

- 1954’te binlerce Guatemalalı’yı öldürdü.

- 1955’te Endonezya, Laos ve Kamboçya’da çok sayıda CIA operasyonu düzenledi.

- 1950-59: Küba’da 60 bin kişi, ABD destekli Batista birliklerince katledildi.

- 1961’de Küba’ya karşı Domuzlar Körfezi çıkarmasını örgütledi.

- 1965’te Dominik’e paraşütçülerini indirdi ve 10 bin Dominikliyi katletti.

- 1973’te Şili’de CIA’nın düzenlediği darbe ile 30 bin kişi katledildi.

- 1975’te Vietnam’dan kovulduğunda arkasında milyonlarca ölü ve sakat bıraktı. ABD’nin saldırıları sonucunda Vietnam’da milyonlarca insan yaşadıkları yerlerden sürüldü, onbinlerce kadına tecavüz edildi, yüz binlerce insan sakat bırakıldı ve milyonlarca insan işkenceden geçirildi.

- 1970-75 yılları arasında Kamboçya ve Laos’ta ABD, 1 milyon insanı katletti.

- 1983’te Lübnan’a müdahale etti. 14 bin deniz piyadesinin katıldığı operasyonda binlerce Lübnanlı katledildi.

- Yine 1983’te Lübnan’a ikinci bir müdahalede bulundu. Amerikan 6. Filosu’na ait savaş gemileri Lübnan’a günlerce bomba yağdırdı.

- 1986’da uluslararası haydutluk örneği sergileyerek Libya’yı bombaladı, bine yakın sivili katletti. Ülkeye ambargo uygulayarak deniz ablukasına başvurdu.

- 1989’da Panama’ya asker çıkarttı ve 5 bin Panamalıyı katletti.

- 1991’de Irak’ın Kuveyt’e girişini bahane ederek diğer emperyalist güçleri de ardına takarak Irak halkına karşı bomba yağdırdı. İşgalden bu yana katledilen Iraklı sayısının 2.5 milyon kişi olduğu hesaplanıyor.

- Somali’deki durumu bahane ederek yine diğer emperyalist güçleri de peşine takarak ülkeyi işgale girişti.

- İran’a karşı başlattığı ahlaksız ambargoyu yıllardır sürdürüyor.

- Latin Amerika’da ABD’nin bulaşmadığı savaş, katliam, insan hakları ihlali yok gibi. Nikaragua’dan kaçan işkenceci, halk düşmanı örgütleri destekledi ve Nikaragua halkının üstüne saldırttı.

- Birçok Latin Amerika ülkesinde de Ulusal Muhafızlar adı altında Ölüm Mangaları’nı örgütledi, eğitti, finanse etti, silahlandırdı ve halkın üzerine saldırttı.

-2001 Afganistan işgalinde bugüne kadar 200 bin sivili katletti

- 2003’te Irak’ı tekrar işgal etti, kadınların namuslarına el uzattı ve hapishanelerde onbinlerce Müslümana sistematik işkenceler yaptı. Hala petrol kuyularını sömürüyor.

-ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Uluslararası Koalisyon güçleri, Suriye’de son 5 yılda 924’ü çocuk ve 656’sı kadın 3 bin 37 sivili katletti.