İnanın bugünlerde coronaya rağmen bir konuda çok mutluyum. Çünkü ülke olarak bir ilki yaşadık. coronanın bu kadar kötü tarafının yanında, bizim için bir de iyi tarafını gördük. Avrupa’ya tarihimizde ilk defa DUR dedik. Sınırlarımızı kapattık. Bu corona sayesinde oldu. Bu günü gördüğümüz için keyiflerimiz kekâ. Düşünün artık Avrupa’nın en önemli ülkelerinin vatandaşları artık TÜRKİYE’YE giremiyorlar(!) Bundan güzel bir şey var mı Allah aşkına! Hangi ülkeler bunlar; “Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç, İngiltere ve Hollanda”

Özellikle, bize bayağı bir şaşı bakan, Fransa, Avusturya, Belçika ve Hollanda’ya konulan giriş yasağı onların vatandaşlarının sınır kapılarından çevrilmesi inanın keyfimi katladı. Çünkü bu dört ülke TÜRK insanına en çok şaşı bakan, hor gören bize düşmanca tavırlar besleyenler, PKK’ya en çok yardım yataklık eden ülkeler.

Milyar dolarlarımızı hiç ediyorlar

Düşünün bu ülkeler yıllardır bizi dışlıyor. Boynumuza bir yular dolamışlar kapıda bekletiyorlar. Yalan dolan vaatlerle bizi kandırıyorlar. Ticaret adı altında sömürüyorlar. Adam yerine koymuyorlar. Söz verdikleri mülteci yardım parasını bile vermiyorlar. Bu Avrupa ülkelerine gitmek istediğinizde adam başı 110 EURO (770 TL) ayakbastı haracı alıyorlar. Bunu her yıl Avrupa’ya giden 10 milyon TÜRK turist ile çarparsan bizden bir milyar dolar HARAÇ aldıkları ortaya çıkar. Bu parayı niçin alıyorlar bilmiyorum! Ama bu sayede iyi bir gelir elde ettikleri belli.

Adam yerine koymuyorlar

Avrupa Birliği'nin aldık, alacağız, almak üzereyiz muhabbetleri yarım asırdan fazladır sürüyor. Bir nesil bu hayali göremeden göç etti. Bir milyonluk bölünmüş parçalanmış bir devlet bile olmayan Kıbrıs Rum Kesimi'ni alıyorlar. Ekonomisi bitmiş Romanya, Arnavutluk, Bulgaristan, Karadağ gibi ülkeleri birliğe dahil ediyorlar. Türkiye’ye sıra gelince bize vebalı muamelesi yapıyorlar. O kadar net bir çifte standartları bir o kadar net bir iki yüzlülükleri var yani! Şu corona ve Türkiye’ye sokmama muhabbetine geri dönersek; yıllardır ülkemize bir kuruş para ödemeden, vize sınırlaması olmadan ellerini kollarını sallayarak giren Avrupalıları artık ülkemize almıyoruzzzzz(!) Bundan büyük gurur olur mu?

Şimdi sınırdan geri çevrilen, ülkeye sokulmayan şu Avrupalıların halini bir düşünün! İnanın şok olmuşlardır. Karizmaları bayağı bir çizilmiştir. İlk defa ikinci sınıf vatandaş muamelesinin, ne demek olduğunu onlarda anlamıştır. Üstüne üstlük ABD’de Avrupa ülkelerine seyahat yasağı getirdi. Yani şu VEBALI muamelesini CORONA’DAN dolayı, Avrupalılar iliklerine kadar hissetmeye başladılar. Ha! ABD demişken! Bence kendilerini üst ırk, uzaylı gibi gören dünya insanına hem insan olarak hem de devlet olarak tepeden bakan şu Amerikalılara da şöyle Türkiye’ye giriş yasağı getirsek inanın tadından yenmeyecek