Bir süreden beri B.Arap Emiri Muhammed İbn. Zayed el-Nahyan’ın Türkiye’ye karşı husumet içinde olduğunu açıkca görmekteyiz. Bu yezidler, Türkiye ve Türk Milletine karşı Haçlı seferi başlattığını görmekteyiz.

1961 doğumlu genç yaşta olan bu Yezid, milyarlarca doların verdiği şımarıklığı devam ettiriyor. BAE’liği S.Arabista’nın gölgesinde çok zengin ama uluslar arası alanda şanı duyulmamış bir devletçikti.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı İstanbulda öldürülmesine kadar her cinayetin faillerinin ortaya çıkarılmasınada, Türkiye’yi özelliklede bu süreci yöneten Cumhurbaşkanımız Erdoğanı sorumlu tuttular.

Buda gösteriyorki Türkiye’ye karşı besledikleri düşmanlığı hatsafhada. Ihvacılıktan uzaklaşan bu zat, Ak Parti hareketinin ve onun lideri Sn. Erdoğa’nın Mısırdaki Ihvanı destekediğini hissediyor ve bundan rahatsız oluyor.

BÖL PARÇALA

Osmanlıları Hicaz bölgesinden çıkarmak için İngilizlerle birleşen hain Şerif Hüseyin, sözde Arap ülkelerinin kralı olacaktı. Ama İngilizler Şerif Hüseyini de bir müddet kullandıka’tan sonra Filistin tarafına sürmüş, Arap ülkelerini parça parça hale getirerek kumandası altına almıştır.

Arapların neden hoşlandığını bilen İngiliz, Araplara karşı cömert davrandı torba torba İngiliz altınlarını dağıtarak, Arapların haysiyetini kendi kumandası altına almada başarılı oldu.

ARAPLAR HZ. PEYGAMBERİ SEVMEZ:

Araplar, cahiliye devrine alışık oldukları için Hz. Peygamberi sevmediler sevemediler. O’nun getirdiği yüce ahlak kurallarına uyamadılar. Türk milleti’nin Peygamber sevgisini kabüllenemediler.

Cahiliye devrinde alıştıkları sapıklıkları hala devam ettirmenin gayreti içindeler. Keşke Allah Rasülünü bir anlayabilselerdi.. Hz. Peygambere düşman Yahudi kabileri ile dostluk kurdular. Şu anda bile Medineden Haybere, Hayberden Filistin tarafına kaçan Yahudilerle dostluk ittifak içinde yaşamayı kendilerine meziyet olarak kabüllendiler.

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI

Arap Liderleri Sn. Devlet Başkanımız Tayyip Erdoğan’ı sevmezler. Niçin mi..? Çünkü Erdoğan tepen doğan güneş gibi nerede bir mazlum varsa O’nun yanındadır. Ayırım yapmadan herkesin üzerine doğuyor.

Bu bir Allah’ın lutfudur. Sn. Başkan da güneş gibi her mazlumun yanındadır. ‘’Sev beşeri ayırım yapma, Yaratanın hürmetine.’’ İşte rahatsızlık buradan başlıyor.