Olağan Büyük Kurultayı'na Devlet Bahçeli, tek aday olarak katıldı ve MHP Genel Başkanı seçildi.

MHP Genel Başkanlığı görevini 24 yıldır yürüten Bahçeli, geçmişten bugüne söylemleri ve duruşuyla Türkiye'nin istikbali, istikrarı, güçlenmesi, huzuru, kalkınması ve bekası için teminat ve yıkılmaz kalesidir.  

Sayın Bahçeli, milli konularda vatan sevgisinden, ülke güvenliğinden hiç taviz vermemiş,15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden sonra duruşundaki aynı kararlılık, engin cesaret, millî sağduyu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yükünü paylaşmış milletinin yanında durmuştur.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu irade ruhuyla milli iki lider, siyaset üstü bir sorumluluk ve fedakârlıkla ülkenin istiklal ve istikbaline birlikte sahip çıkmaktadır.

Vatan bütünlüğünün sağlam kalması, ülkenin bekasının devamı anlayışıyla bu gönül ve dava birliği, ilk defa bu kadar samimi görülmektedir.

Bu samimi birlikteliği yürüten cumhur ittifakı ile devlet yönetimimizde yeni bir yönetim sistemine geçilmiştir. Bu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir.

MHP, Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden başlayarak bu yeni sistemin başarısı için Devlet Bahçeli liderliğinde tarihî bir görev üstlenmiştir.

MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli'nin devlet ve millet sevdası, Türkiye'nin ufuklarını karartan gayri milli düşünen ve siyasi geleceklerini her şeyin üstünde tutan siyasîleri, çok rahatsız ediyor.

Kurucu iradenin devamı olduğunu iddia eden, bünyesinde HDP olan, Bahçeli’nin "zillet ittifakı" dediği muhalefet bloğu, Erdoğan düşmanlığı kadar Bahçeli düşmanlığı yapmaktan da geri durmuyor.

Ülkeye faydası olmayan, içeride birlik sağlamayan ve dış güçlere selam duran bu düşmanlıkta, fitne ve yalanlarla algı operasyonları yürütülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bahçeli'nin yönettiği, hükümetin asıl Bahçeli'nin direktifleri ile yol aldığı yalanı, millet ittifakını oluşturan beş benzemezlerin ağızlarında pelesenk olmuştur.

Bu beş birbirine benzemezlerin milli ve vatansever davranış sergileyen Bahçeli'ye kızgınlıkları ve öfkeleri, Ülkücü ve milliyetçi partinin doğru istikamette olduğunun belgesidir.
Mevzu vatansa gerisi teferruattır diyen Bahçeli, devletin bekasıdır.

Bahçeli Liderliğindeki MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti için bugün vazgeçilmez milli yönetim ülküsüyle hareket etmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne sahip çıkmayı, Milli ve manevi değerleri önceleyen ilk Türk tipi başkanlık modeli olarak, stratejik hedef kabul etmektedir.

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra "Türkiye, tarihinin en önemli yönetim reformunu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile başarmıştır. Yeni sistem cumhuriyetin kuruluş ilkelerine dayanmıştır. Türk milleti tarihsel müktesebatına uygun yönetim sistemiyle gücüne güç katmıştır. Artık parlamenter sisteme geri dönüş yoktur."

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ülkenin güvenliği ve terörle mücadelesinde de güçlü bir teminattır.

Bugün gündemde olan ve çok tartışılan, millî konulara hiçbir katkısı olmayan ve parçalayıcı ve gayri milli bir siyasetle, terörle birlikte hareket eden HDP’nin kapatılması süreci başlayabilmişse, bunda Bahçeli'nin kararlı iradesi, vatansever duruşunun payı büyüktür.

Partisinin kurultay konuşmasındaki işaretleri ve tespitleri milletimizin yüreğine su serpmiş, gönül aydınlığı sağlamış milletin hissiyatına tercüman olmuştur:

"HDP, siyasi kisveye bürünmüş suç örgütüdür. Herhangi bir isimle açılmamak üzere kapatılması namus görevidir. HDP, Türk demokrasisinin çevresini sarmış mayın tarlasıdır. CHP, Türk siyasetine tutunmuş beşinci kol faaliyetidir. İyi Parti, Türkiye'nin kötülüğüne hizmetkârlık yapan siparişle kurulan uzaktan kumandayla kontrol edilen melanet projesidir..."
Genel Başkan Bahçeli, Türkiye’nin en büyük baş belası olan, eli kanlı alçak terör örgütü FETÖ ile bu örgütün hamisi dış odaklarla mücadele ile ülkemizin teminatıdır.

Türkiye Cumhuriyetinin sahip olduğu tüm değerlerin koruması, milli kaynakların ülke ekonomisine kazandırılması ve emperyalistlere karşı mücadelede, Cumhurbaşkanına verdiği kayıtsız şartsız destekle Türkiye, küresel ve bölgesel hesapları bozan bir ülke. Artık söz dinleyen değil, sözü dinlenen, bölgesinde güçlü oyun kuran bir kuvvet olmuştur.

Bahçeli Cumhur İttifakı birlikteliği ülkenin sarsılmaz bekasıdır. "Cumhur İttifakı kader birlikteliğidir, milli birlikteliktir. Zalimlere canilere terör örgütlerine ekonomik tetikçilere karşı tek ses tek nefes tek bilek tek yürekle duruş gösteren Cumhurun ruh köküdür."

“Kulisleri, lobileri, spekülasyonları, algı oyunlarını buruşturup attınız. Kuşatmayı kırdınız, davanıza ve iradenize sahip çıktınız.”

Milliyetçi- Ülkücü Hareket buradan haykırmakta ve uyarmaktadır:

“Bu cennet vatan sahipsiz değildir. Ay yıldızlı al bayrak rüzgarsız değildir. Aziz millet varlığı yalnız ve çaresiz değildir. Milliyetçi Hareket Partisi ayaktadır. Cumhur İttifakı vatan nöbetindedir.

Davamız, Hakk’ın davası, halkın davası, hakikatin tarafı, hakkı yenmiş gariplerin ilanihaye davacısıdır.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket; vatan için gözyaşı dökmüşlerin başını yasladığı müşfik bir omuz, gölgesine sığındığı güvenli bir korunak, teselli bulduğu manevi bir kaynaktır.”
Türk Milleti ve Türk milliyetçileri, Bahçeli liderliğindeki MHP'nin varlığından güç almakta kendini güvende hissetmektedir.

Türk’ün boğulmak ve Anadolu’dan atılması için her türlü oyunların yapıldığı bir ortamda biz inanmış ülkücülere düşen görev;
Dinimizi, dilimizi yaşamak, Türk kültürünü ve Türk’ün töresini diri tutmak, ülkücü fikri TÜRKEŞ ve ATATÜRK'ü yeni yetişen neslin beyinlerine ve gönüllerine ilmek ilmek işlemek, bu sayede Türk’ü yücelterek devletimizi muzaffer kılmaktır.