Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti’nin MHP’ye belediye vermemesi halinde seçim çalışmalarına katılmayacağını söyleyen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili gazetecilerin sorduğu soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, yeni dönemde Kocaeli'de MHP'ye en az bir belediye verilmesi gerektiğine ilişkin açıklamasıyla ilgili olarak; "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" ifadesinde bulundu.

Bakanlıktan tasarruf adımı! Bakan Yerlikaya ile yardımcılarının araç ve koruma sayısı azaltıldı Bakanlıktan tasarruf adımı! Bakan Yerlikaya ile yardımcılarının araç ve koruma sayısı azaltıldı

Basın mensupları, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın basına yansıyan şu söylemlerini Bahçeli'ye sordu;"Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz" 

Bahçeli, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" cevabında bulundu.

Editör: Nehir Durdağı