Bambu şal, özel dokusu ve özel kumaşı ile tercih edilen şal türüdür. Bu kumaşı sayesinde her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Şal giyildiği zaman içini göstermez yapıdadır. Bu sayede rahat bir giyim sağlar. Şık ve gösterişli ürünler olduğu için her türlü kıyafet ile kombin yapılabilir. Bambu şal çeşitleri her zaman rahat ve şıklık isteyen kişilerin tercih etmesi gereken kıyafetlerdir.

“Bambu şal nedir?” sorusunun diğer bir cevabı ise bambu elyafı ile üretilen, kaşmir ve ipek kumaşlarına yakın bir dokusu olan şal çeşidi olabilir. Hem rahatlığı hem de şıklığı beraberinde getiren bu ürünler, aynı zamanda insan tenine zararlı maddeler içermez. Bu özelliği ile birlikte cildi hassas olan kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir.

Bambu Şal Modelleri ve Özellikleri

Şık bambu şallar, pek çok modelde ve buna bağlı olarak pek çok özellikte satışa sunulan ürünlerdir. Kumaşlar üretilirken kullanılan bambu ipi kaliteli bir hammaddedir. Bu sayede şalın renginde herhangi bir solma yaşanmaz. Aynı şekilde ürünler talimatlara uygun kullanıldığı sürece kolayca eskimeyecek şekilde üretilir. Bu şallar, giyilen diğer kıyafetlere göre rahatça şekil alır.

Bambu şal modelleri, bazı özelliklere göre farklı türlerde olabilir. Bambu şal renkleri bu çeşitliliği sağlayan özelliklerden biridir. Farklı renklerde şallar ile hem değişik kombinler yapılabilir hem de rahatlık sağlanabilir. Şalların üretildiği materyallerden bazıları aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Bambu ipeği
  • Bambu elyaf
  • Kaşmir
  • Pamuk
  • Penye
  • İpek

Bu şal modellerden biri de bambu crash şal ürünüdür. Bu ürün, antibakteriyel özellikte olan bambu elyafı ile üretilir. Dokusu ipek şallara en yakın olan modellerden biridir. Mevsimde de kullanıma uygun bir üründür. Nefes alan kumaşı sayesinde ferah ve rahat bir şekilde kullanım sağlar. Ürünün hammaddeleri doğal malzemelerdir. Kişi vücuduna zarar verebilecek yapay maddeler içermez. Diğer yandan bu şallar, bambu kraş şal olarak arama yapılarak da bulunabilir.

Şalların tüm çeşitlerine ve modellerine Mooncorn kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Çeşitli kategoriler altında bulunan şallardan istenilen modeller kolaylık bulunur. Site ziyaret edilerek tüm modellere ve özelliklere de ulaşmak mümkündür. Ayrıca site sayesinde kişiler istediği ürünü bulurken aynı zamanda çeşitli arama filtreleme yöntemlerini kullanarak kendilerine kolaylık sağlayabilir.

Bambu Şal Modelleri Fiyatları

Tesettür giyimde büyük öneme sahip olan bambu şalların birçok çeşidi vardır. Şal çeşitleri arasında belli başlı model veya kumaş farkları olması mümkündür. Bu farklar sonucunda bambu şal fiyatları da değişim gösterir. Genel olarak şalların üretiminde kullanılan malzeme ve hammaddelerin değerine göre ürünlerin fiyatlarında değişim olur. Aynı şekilde bambu şal modelleri arasındaki farka göre de fiyat farkları oluşur. Diğer yandan bu ürünleri alacak kişilerin, aldıkları ürün miktarı da fiyat açısından etkilidir. Bunlar genellikle kişi tercihlerine bağlı olarak yaşanan fiyat değişimleridir.

Bambu şal ürünleri, gerek üretim maliyetleri gerek ürün kaliteleri sebebi ile üretimi maliyetli ürünlerdir. Bu ve bunun gibi bazı çevresel faktörler de fiyat belirlenmesinde etkili olur. Bunlar; üretimde kullanılan hammaddelerin fiyatları, ülke iç piyasasının durumu, yabancı para kurlarının değeri, benzin ve mazot fiyatlarına bağlı olarak taşımacılık fiyatları ve enflasyon miktarıdır. Bu ve bunun gibi çevresel etkenler fiyatları doğal olarak etkiler.

Bambu şal fiyatları kişilerin istek, ihtiyaç ve kalitesine göre farklılık gösterebilir. Kişiler hem zevklerine hem de bütçelerine uygun bir şal modeli bulmak için beklentilerini ve bütçelerini göz önünde bulundurabilirler. Bu sayede hem efor sarf etmeden hem de uygun fiyatlı bir şekilde alışveriş yapılabilir.

Editör: Haber Merkezi