Önce şunu net olarak söyleyelim; HDP belediyecilik yapmak üzere kurulmuş bir parti değildir. Bölücülük yapmak üzere kurulmuş bir partidir. Yahu CHP sözcüleri, sözde insan hakları havarileri, sanal hukukçular, öngörüsü düşük adalet dağıtıcılar, neyi savunuyorlar Allah Aşkına! HDP Türkiye’nin partisi değil. AB gibi, ABD gibi Türkiye’yi bölmek parçalamak isteyen, bu uğurda terörist kullanmak, kirli silahlarla bölgeyi donatmak dâhil, her türlü alçaklığı yapan piyon oluşum, PKK’nın sivil kanadı. PKK’nın ovaya inmiş sivil uzantısıdır. Belki parti tüzüklerinde yok ama tek amaçları var; ‘Türkiye’yi bölmek, parçalamak, bağımsız bir Kürt Devleti kurmak.’ Onlar için ülkenin refahına harcanması gereken ancak terörle mücadeleye harcanan, ülke servetinden çalınan bir trilyon doların pek kıymeti harbiyeci yok. Katledilen bebekler, yirmi yaşında hayatının baharında şehit olan Mehmetçikler, bir hiç uğruna köyünde, mezrasında, evinden barkından olan, bombalarla, havanlarla baskınlara katledilen, Kürt insanları da çok önemli değildir. Önemli olan AB ve ABD desteği ile Türkiye Cumhuriyeti’ne savaş açan bir kanlı örgüt var; ‘Adı PKK.’ Bu örgütün arkasında durmak. Ona militan desteği sağlamak. Ona psikolojik destek sağlamak, ona finansal destek sağlamak, yardım yataklık yapmak, yedirmek, içirmek, yaralısını tedavi etmek, ilacını, ayakkabısını, silahını, donatısını sağlamak hatta mezara kadar belediye araçları ile eşlik etmek.

Özetle PKK Türkiye’ye karşı iyi mücadele etsin diye, HDP’den her türlü yardımı alıyor. Bunlar tespit edilip kayyum atanınca da Kılıçdaroğlu ve yandaşları, adalet hukuk masalını ortaya koyup desteğe bir kılıf yaratıyor. Partinin kuruluş amacı da bu adamlar zamanında o belediyelerden, belediye araçları ile Cudi Dağı’ndaki teröristlere kazanlarla sıcak yemek taşıdılar. Bunlar sayın bile diyemeyeceğim Ahmet Türk’ün, Mardin Belediye Başkanlığı zamanında oldu. Belediyelerin kuruluş amacı ne? Bulunduğu ili, ilçeyi yönetmek. Buralarda yaşayan insanlara, yol su, elektrik, cadde, sokak, temizlik gibi hizmetleri sunmak. Peki, HDP’li belediyeler bunu yapıyorlar mı? Asla...

Onlar Ankara’dan gönderilen paraları, PKK’ya nasıl en emin yolla ve Ankara uyanmadan gönderecekler, onun hesabını kitabını yapıyorlar. Özetle dostlar HDP’nin kuruluş amacı PKK’ya yardım, yataklık ve bölücülük. Bu tür partiler nasıl kuruluyor? Buna kim müsaade ediyor. Bunun vebali maalesef Türkiye’yi idare eden siyasilerin üzerine. Hiçbir batı ülkesinde, ABD’de veya dünyanın hiçbir yerinde terörist bir örgüte yardım yataklık yapan bir belediye başkanı, üyesi, yöneticisi, sahiplenilmez. Faaliyetlerine göz yumulmaz. Devlet kendi ayağına kurşun sıktırır mı? Allah aşkına! Bu nasıl bir aymazlık, saçmalıktır böyle. Adamların eş başkanı PKK’ya, ABD’ye, YPG’ye sırtımı dayadım diyor.

Türkiye’yi düşman bir ülke olarak görüyor ve bu partiye, bu terörist sevici terörist destekçisi partiye, maalesef Atatürk’ün partisi CHP sahip çıkıyor. Her platformda HDP’yi ölümüne savunuyorlar. Sadece oy için Türkiye’nin Mehmetçiğine kurşun sıkan, Türkiye’yi bölmek, parçalamak istiysen PKK teröristlerinin yanında duran, onlara yardım, yataklık yaptığı defalarca ortaya konmuş olan, HDP’nin sözcülüğünü yapmak CHP’ye mi düştü Allah aşkına! Önceki yazılarımda da söyledim yazdım, tekrar edeyim...

Bu CHP iktidara geldiğinde acaba terörle nasıl mücadele edecek? “Alın, Mersin dahil 23 il sizin olsun, bağımsızlığınızı ilan edin” mi diyecek! Görüntü o gibi! Acı ama gerçek maalesef Türkiye’de bazı siyasetçiler, önce vatanım demiyor, önce partim, ideolojim, iktidar olmam lazım diyor. Zaten Türkiye’nin terörle mücadelede eksik kalmasının tam başarıyı yakalayamamasının temel sebebi bence bu siyası öngörüsüzlük ve terörle mücadeledeki kanunların yetersiz olmasıdır. Bu tür partilere asla izin verilmemeli, mutlaka ama mutlaka bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır. Yoksa kanlı terör örgütü PKK’yı, bize kurşun sıkması için, kendi kaynaklarımızla beslemeye devam ederiz.