Galata Köprüsü'nde düzenlenen Milli İrade Platformu'nun düzenlediği "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" mitinginde TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan konuştu.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Biz bu sabah yılın ilk gününde dünyaya haykırmak istiyoruz. Biz 12 şehidimizin de Filistin’deki şehitlerin de katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Ve biz bunlara kayıtsız kalmayacağımıza, bütün dünyaya hakkı, adaleti haykırmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Bizler kayıtsız kalamayız çünkü Kudüs bizim ilk kıblemiz. Çünkü Mescid-i Aksa bizim kutlu mabedimiz. Topraklarımızda gözü olanların, Arz-ı Mevud safsatasıyla milyonların kanına girenlerin gözlerini çıkarmak için bizler kayıtsız kalamayız.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ayasofya'nın prangalarının kırılması, Kudüs'ün Mescid-i Aksa'nın özgürlüğe kavuşmasının ilk adımıdır.

İstanbul boykota devam edeceğimize söz veriyor muyuz? Bu iş ateşkesle bitmeyecek. Filistin davası sürdüğü müddetçe hayatımızda boykota yer açacağız. Elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk alsınlar.

En büyük silahımız duamız. Duamızı kuşanıp zulmetten aydınlığa çıkmak için dua edeceğimize söz veriyoruz. Bu mücadelemizi dualarımızla taçlandıracağız."  


 

Editör: Gürel Yurttaş