Boyun Yastıkları

Boyun yastıkları şehirler arası uzun yollarda en çok işinize yarayan oto aksesuar ürünlerindendir. Koltuklardaki boyun boşluklarını doldurarak size daha iyi bir konfor sunar. Üstelik aracınızın markasına özel logo ve renkler, aracınızda şık bir görüntü oluşturur.

Boyun yastıklarıyla beraber kullanabileceğiniz kemer pedleriyse daha sportif bir görünüm sağlarken, sıkan ve rahatsız eder emniyet kemerine de daha yumuşak hale getirecektir.

Bagaj Havuzu ve Havuzlu Paspaslar

Eğer yazın denize gidecekseniz ve aracınıza kuma bulaştırmak istermiyorsanız bu ürünleri mutlaka kullanın. Araçların zeminlerine yerleşen kum tanelerini çıkarmak gerçekten zordur. Bu işlerle uğraşmamak için havuzlu oto paspaslarını kullanabilirsiniz. Bu sayede kum ve pislikler havuz içinde kalır ve aracınızdan indiğinizde paspası kolayca temizleyebilir, içindeki kum ve pisliği dökebilirsiniz. 

Aynı durum bagajınız için de geçerlidir. Sıvı veya ezilebilecek ürünleri bagajınızda korkuyla taşımak istermiyorsanız kenerlarında plastik bariyer yer alan havuzlu bagajları tercih edebilirsiniz. Bagajınızdan sıvı ürünler dökülse bile bu havuzda kalacağı için asla aracınıza bulaşmaz.

Difüzör

Difizör, aracınızın arka tampon kısmına monte edilen, farklı egzoz yapısı ve görüntüsü veren parçalardır. Araç modifiyesiyle ilgilenen hemen hemen herkes aracına uygun olması dahilinde difizör kullanır. Difizörler bir nevi egzoz çıkışlarını farklı şekillerde göstermek için de kullanılır.

Bu sayede aracınız olduğundan daha sportif, daha etkileyici gözükecektir. Universal yani tüm araçlara uyumlu difizörler olduğu gibi, sadece o model araçlar için üretilmiş difizörler de vardır.

Folyo Kaplama

Son zamanlar sıkça kullanılan yöntemlerden biri de folyo kaplamadır. Gerek arabanın çiziklerden korunması için, gerekse parça bazlı veya komple renk değişimleri için folyo kaplama yapılabilmektedir. Eğer arabanızın belli parçalarını veya tümünü boyatmadan renk değiştirmek istiyorsanız folyo kaplama yapabilirsiniz. Parça parça folyo kaplamalar genelliklere araçların kaput, tavan, bagaj kapağı, yan kapılar gibi kısımlarına uygulanır.

Jant Göbekleri ve Jant Kapakları

Jant göbekleri jantların orta kısmında yer alan marka logolarıdır. Bu logoların bazıları geçmeli plastik parçalar, bazılarıysa yapışkan, sticker etiketlerdir. Eğer siz de aracınızda geçmeli veya sticker jant göbeği ürünlerini tercih ederseniz daha şık gözüken jantlara sahip olabilirsiniz.

Çelik jant haricinde normal jantlardakullanan tüm jantlarda jant kapaları kullanılmaktadır. Yine bu jantları özelleştirmek için jant çapına göre marka veya model seçmeksizin istediğiniz jant kapağı modelini aracınıza uygulayabilirsiniz. Üstelik bu ürünlerin uygulaması çok basittir. İstediğiniz zaman sökebilir, farklı bir kapak veya göbek ile değişimi sağlayabilirsiniz.

Bijon Kapakları

Bu ürünler de tıpkı jant göbekleri gibi aracınızın gerçekten havasını değiştiren parçalardandır. Aracınızın markasını yansıtan logolara sahip bijon kapaklarıyla aracınız gerçekten bir bütün olarak gözükür.

Kaliper Kapakları

Kaliperin ne olduğunu bilmiyorsanız aracınızın fren sistemine kısa bir göz atabilir, zihninizde canlandırabilirsiniz. Hani şu modifiye araçlarda jantlarda olmazsa olmaz diyebileceğimiz fren sistemindeki kapaklardır. Bu kapaklar rengarenk şekilde oldukları için aracınızı çok şık gösterir. Üstelik çelik jantlarda bu durum daha güzel görüntü oluşturur. Kaliper kapakları aracınıza direkt olarak spor araba havası veren modiye parçalarından birisidir.

Fren Stop Ledleri ve Modülleri

Yanıp yanıp sönen fren ledleri sizin de hoşunuza gidiyor öyle değil mi ? Özellikle 3. stop lambası olan araçlar için hazır modüller mevcuttur. Bu modülleri bir oto elektrikçine monte ettirebilir yada kendiniz biraz bilgi sahibiyseniz kolayca ekleme yapabilirsiniz. Yanıp sönen, sürekli yanıp sönen, frene basında yanan vb. birçok farklı mod arasında geçiş yapabilirsiniz. Arkanızdan gelen araçlar için ekstra bir uyarı anlamında yanıp sönen modları kullanabilir, özellike gece sürüşlerinizde daha güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz. 

3. stok lambası bulunmaya araçlarda ise ekstra olarak kullanabilecekleri setler mevcuttur. Bu setlerle farklı efektlerde ve modlarda fren ledlerini kullanabilirsiniz.

Kapı Altı Işıklar & Ledler

Bu ürünler özellikle geceleri şahane görselliği oran ürünlerdir. Aracınızdan inerken araç markanıza ait logonun yere yansıdığını düşünsenize ? Ortaya harika görüntüler çıkar ve aracınızın havası 2 segment yukarı çıkmış gibi hissedersiniz. Sadece araç markalarına ait logolar değil, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor gibi dört büyük takımın da logolarını kullanabilirsiniz.

Yapışkan Krom  Şeritler ve Çıtalar

Krom şeritler araçların ön tampon, arka tampon gibi kısımlarında süs amaçlı kullanılan ürünlerdir. Parlak krom deseni olması itibariyle aracınız olduğundan daha havalı gözükmektedir.  Aynı zamanda yan kapı, kapı tutacakları, bagaj vb. kısımlarda kullanılabilecek krom çıtalar daha şık bir görüntü sunmaktadır.

Yukarıda aracınızın havasını değiştirecek sadece 10 tane ürün grubundan bahsettik. Bunlar gibi daha onlarca farklı kategoride ürünü https://www.otoaksesuarcim.com.tr sitesinde bulabilir, güvenle, online olarak satın alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi