Telefon arızaları son derece can sıkıcı bir durumdur.  Her türlü bilginin kayıtlı olduğu ve aynı zamanda gün içerisinde sürekli kullanılan bu cihazların onarımına ihtiyacınız olduğunda teknik servis seçiminizi son derece dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Teknik servis seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini hep birlikte gözden geçirelim.

Onarım Hızı

Elbette söz konusu olan cep telefonu olunca tamiratın hızı da çok büyük bir önem taşıyor. Telefonunuzun bir an önce arızasının giderilmesi ve tarafınıza kullanıma hazır bir şekilde teslim edilmesi için ne kadar sürede onarım yapıldığı bilgisine ulaşmanız gerekir. Dolayısıyla seçtiğiniz teknik servisin telefonunuzu ne zaman teslim edeceğini mutlaka sorgulamalısınız.

Kullanılan Parçalar

Kullanılan parçaların  kalitesi çok büyük bir önem taşıyor. Seçtiğiniz teknik servisin hangi kalitede yedek parçalar kullandığını sorgulamayı sakın unutmayın. Özellikle ekran takımı değişimi ya da batarya değişimi gibi durumlar söz konusu olduğunda kullanılan yedek parçaların kalitesi daha fazla önem taşıyor. Kalitesiz ürünler kısa bir kullanım ömrü sunmakla birlikte telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanmanızı da önleyebilir. Dolayısıyla parça kalitesi en önemli unsurlardan biridir.

Profesyonel Hizmet

Hizmet kalitesinin de en az yedek parça kalitesi kadar önemli olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Profesyonel bir hizmet sunan teknik servisler çok daha fazla tercih ediliyor. Hatta günümüzde kurye ile belirttiğiniz adresten telefonunuzu teslim alabilecek teknik servisler de var. Bu teknik servisler arasında en çok ön plana çıkan CPR Teknik Servis oluyor. Sadece CPR Teknik Servis olarak değil iPad, laptop ve diğer markaların akıllı telefonlarının tamiratı için de rotanızı bu servise çevirebilirsiniz.

Kullanılan parçaların Amerika'da 32 farklı testten geçirildiğini,  garantili ve sertifikalı olduğunu bilmeyenler için aktaralım. Dolayısı ile özellikle muadil ekran takımı ve batarya değişimi söz konusu olduğunda bu teknik servisin güvenle tercih edilebildiği de dikkat çekiyor. Elbette servis tarafından sunulan hizmetler sadece  batarya ve ekran takımı değişimi değil. Her türlü onarım için de bu teknik servisi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İnternet sitesine tıklamanız durumunda sunulan hizmetlere dair daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi