Pringles ve Hunger Games işbirliğiyle bilgisayar başında oturanların ellerini kullanmadan cips yemelerini sağlayan inovatif bir kulaklık tasarlandı. Özellikle oyun bağımlısı olanlar, kod yazanlar ve bilgisayar başından ayrılmaması gerekenler için geliştirilen bu kulaklık sayesinde artık bilgisayarın başından kalkmadan abur cubur atıştırabilmek mümkün olacak.

Son yılların en büyük icatları arasında gösterilen 3D yazıcılar aracılığıyla üretilen kulaklık, yan tarafında bulunan ve ağız bölgesine yerleştirebilmesi için tasarlanmış silindir sistemi sayesinde cipsleri hassas ve kolay bir şekilde taşıyabiliyor.

SATIŞA SUNULUP SUNULMAYACAĞI BELİRSİZ

Özellikle oyun bağımlıları ve internet yayıncıları düşünülerek tasarlanan inovatif kulaklık henüz satışa sunulmadı. Ünlü twitch yayımcıları tarafından kullanılan Hunger Hummer kulaklığının satışa sunulup sunulmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

OBEZİTEYE DAVET ÇIKARIYOR MU?

Oyun bağımlılarını, kod yazanları, internet yayıncılarını bilgisayar koltuğundan ayırmadan cips yedirmeyi sağlayan inovatif kulaklık, tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada fenomen kişilerin de dahil olduğu konuşmada, kulaklığın dünya genelinde özellikle son yıllarda artış gösteren 'obeziteye' davet çıkarıp çıkarmadığı tartışıldı.

Editör: Haber Merkezi