Dijital pazarlama alanında başarılı olmak için internet ortamının kurallarını bilmek ve ona göre adım atmak gerekmektedir. E-ticaret ya da kurumsal web sitenizi arama motorlarında üst sıralara çıkarmak için Google Ads gibi araçları kullanmalısınız. Dünyanın en büyük arama motorlarından biri olan Google araçlarından biri olan Google Ads belli planlama ve strateji ile hazırladığınız reklamlarınızı göstermenizi sağlar. 

Google Ads ya da eski adıyla Google Adwords reklam yönetimiyle Google arama motorunda ve YouTube gibi platformlarda reklamlarınız gösterilir. Bir online pazarlama aracı olan Google Ads aracılığıyla reklam ve tanıtım içerikleriniz milyonlarca internet kullanıcısına ulaşır. Google reklamları e-ticaret için çok önemli bir tanıtım ve potansiyel müşteri çekme aracıdır. Avrupa’da 360 derece medya ajansı olan Tutus Media olarak profesyonel ekibimizle doğru ve etkili Google Ads çalışmaları için hizmet sunuyoruz. 

Google Ads web sitenize nasıl fayda sağlar?

Google Ads işlemlerinin işletmenize ya da markanıza kazandıracağı artı değer göz ardı edilemeyecek kadar büyüktür. Bu nedenle e-ticarette başarıyı yakalamak için Google Ads gibi araçlardan faydalanmak sizleri üst sıralara taşıyacaktır. Milyonlarca kullanıcıya ulaşmanıza yardımcı olan Google Ads ile satışlarınızı arttırabilirsiniz. Öte yandan çok sayıda telefon araması elde edebilir ve görünürlülük şansınızı yükseltebilirsiniz. Google Ads reklamlarının bir diğer avantajı ise belli bir bütçe ile neler yaptığınızı ölçümleyebilmenizdir. Reklam harcamasına ayırdığınız bütçenin sonuçlarını geri dönüş raporlarıyla izleyebilirsiniz. 

Google Ads nasıl kullanılır?

Google Ads kullanarak başarı sağlamak için planlı ve bilinçli hareket etmeniz gerekmektedir. Reklam vermeye başlamadan önce hedef kitlenizi belirlemelisiniz. Rakip analizi yaptıktan sonra etkili bir planlama yapmalı ve bütçenize ona göre karar vermelisiniz. Reklam hedeflerinizi de belirledikten sonra aşağıdaki 7 adımı takip ederek Google Ads reklamı vermeye başlayabilirsiniz. Daha net bir başarı sağlamak ve hızlı geri dönüş için profesyonel destek almanızı öneririz. 

  • Google Ads hesabı olşuturun
  • SEO çalışması yaparak anahtar kelimlerinizi belirleyin
  • Kampanya ayarlarınızı yapılandırın
  • Reklam içeriğini (metin, görsel, içerik) hazırlayın
  • Reklam bağlantı uzantılarını tamamlayın
  • Dönüşüm kodlarını yerleştirin
  • Faturalandırma ayarlarını yapılandırın

360 Derece Medya Planlama Ajansı olan Tutus Media SEO ve Google Ads çalışmalarında uzman personeliyle hizmet veriyor. E- ticarette başarı sağlamak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 7/24 hizmetinizdeyiz…
 

Editör: Haber Merkezi