2003 yılından bu yana hizmet veren HMS Otel Programı, ücretsiz olarak sunduğu HMS Rate rakip otel fiyat analiz programı ile turizm sektörüne destek olmaya devam ediyor.

HMS, otel programı ve kanal yöneticisi gibi turizm sektörünün ihtiyaçlarına tek bir çözüm sunmakla kalmıyor ücretsiz sunduğu programlar ile de sizlerin yanında yer alıyor. HMS Rate Rakip Otel Fiyat Analiz ve Yapay Zeka Otomatik Kimlik Tarama programları Turizm Sektörüne hız kazandırıyor.

Türkiye’nin bulut tabanlı ilk otel programı olan HMS Otel Programı müşteri odaklı çözüm önerileri ile yeniliklerine devam ediyor. Kolay anlaşılır ve hızlı check-in check-out ekranları ile ön büro işlemlerini hızlandıran HMS Otel Programı gelişmiş raporlama araçları ile otelinizi geleceğe taşıyor.

HMS Otel Programı Avantajları nelerdir?

HMS Otel Programının en büyük avantajı Bulut tabanlı bir yazılım olması ve işletmeniz için ayrıca bir donanım harcaması yapmanıza gerek kalmamasıdır. Bulut tabanlı yapısı sayesinde verilerinizin güvenliği konusunda ayrıca bir işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır. Anlık olarak yedeklenen yapısı ile verileriniz her zaman güven altındadır.

https://www.hmsotel.com/otel-programi/

Booking, Expedia, Airbnb, Agoda, Etstur, Otelz, tatilsepeti, ostrovok ve odamax gibi popüler online satış kanalları ve onlarca daha fazlasına otelinizi eklemek gözünüzü korkutmasın. HMS Otel Programı Kanal yöneticisi hizmetini entegre olarak sunar ve bu hizmet için ekstra ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Tek bir ekrandan yönetebileceğiniz Kanal Yöneticisi olası hatalara karşı sizi korur. Overbooking ve hatalı fiyatlandırma gibi problemleri yaşamanıza engel olmak için tek bir ekranda tüm bilgilerinizi kontrol etmenize olanak sağlar. Geriye kalan zamanda size yeni satış ve pazarlama stratejileri geliştirmek için zaman kalır.

HMS Otel programı ön büro çalışanlarının günlük işlerini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Check-in ve check-out gibi işlemler tek bir ekrandan kolaylıkla yapılabilmektedir. Kolayca öğrenilebilen otel programı genel özellikleri haricisinde kimlik tarama, fiyat analizi ve KBS polis, jandarma kimlik bildirimi gibi işlemleri tek bir tıklama ile gerçekleştirilebilmektedir.

Doğru Fiyat Analizi = Daha Fazla Rezervasyon

Online satış kanalları üzerinden satışların arttığı bu günlerde doğru fiyat analizi yapmanız otelinize gelen rezervasyonları arttıracaktır. HMS Rate Rakip Fiyat Analiz Programı ile rakip otelleri listenize ekleyip dilediğiniz zaman doğru fiyat analizi yapabilirsiniz. Üstelik rakiplerinin aksine HMS Otel Programı bu hizmeti sizlere tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır.

https://www.hmsotel.com/kanal-yoneticisi/

HMS Otomatik kimlik tarama programı ön büro çalışanlarınızın check-in işlemlerine hız kazandırmak için tasarlanmıştır. Yapay Zeka Teknolojisi ile geliştiren yazılım hatasız olarak kimlik ve pasaport bilgilerini tarayarak otomatik olarak otel programınıza aktarmaktadır.

HMS Otel Programı bulut tabanlı yapısı sayesinde sizi donanım maliyetlerinden kurtardığı gibi ayrıca en uygun otel programı fiyatlandırması sunmaktadır. Otelinizin ölçeği oranında size sunulan en uygun otel programı fiyatlarına otelinizin ihtiyacı olan tüm özellikler dahildir.

HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisi avantajları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için www.hmsotel.com web sitesini ziyaret edip demo talep formunu doldurabilirsiniz.  Yapay zeka teknolojisi ile tasarlanmış HMS Otel Programı ile rezervasyonlarınızı arttırmak sadece bir tıklama ötenizde.