Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Programcılığından mezun olan ve sonrasında İşletme bölümünü de bitiren Crabs Media kurucularından Hüseyin Cesur; Google Ads reklamcılığı için, profesyonel ajans seçiminin önemine değindi.

Dijital pazarlama alanında önemli çalışmalara imza atan Hüseyin Cesur, 2013 yılında ortak olarak kurduğu Crabs Media Dijital Pazarlama Ajansı’nda web tasarımı, Google Ads, SEO, kod ve meta analizleri, anahtar kelime analizleri, blogla destekleme ve daha fazlası üzerinde, profesyonel hizmet sunduklarını belirtti.

Google Ads Reklamcılığı için Profesyonel Ajans

Google Ads reklamcılığı hizmetinden yararlanan kişilerin, profesyonel ajans seçimi yapmalarının üzerinde ısrarla duran Hüseyin Celal; bu hizmetlerin konusunda uzman kişiler tarafından sağlanması gerektiğini belirtirken, deneyim sahibi ve yeterli bilgi birikimine sahip olan, markayı ön plana çıkarabilecek, hayal gücü kuvvetli kişilerden olması gerektiğini söyledi.

Google Ads reklamcılığı konusunda her zaman şeffaf hizmet politikasına sahip olduklarını belirten Cesur; müşterilerin Google üzerinden istedikleri zaman, hesaplarına ulaşabileceklerinin de altını çizdi.
Aynı zamanda kendi geliştirdikleri bir arayüz sayesinde müşterilerinin daha güvenilir şekilde işlemlerini gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Profesyonel SEO Ajanslarıyla Daha Avantajlı

Kişisel ya da kurumsal firmaların, web sitesi tasarımları ya da dijital dünya içinde gerçekleştirilecek her türlü uygulama ve çalışmalar için, profesyonel SEO ajanslarından daha fazla avantaj sağlanacağını söyleyen Crabs Media kurucusu Hüseyin Celal; konusunda uzman, profesyonel hizmet veren SEO ajanslarının, markanızı ön plana çıkarırken daha yaratıcı ve titiz davrandıklarını belirtti.

Hüseyin Celal sözlerine devam ederken; aynı zamanda özgün tasarımlara ve içeriklere önem veren profesyonel SEO ajansları, siteniz için gerekli olan tüm içerik ve reklamlarda yaratıcılıklarını da ön plana çıkarırlar dedi.

Kişisel ya da kurumsal ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılayacak SEO ajanslarını seçerken, dikkatli ve titiz davranılması gerektiğinin de altını çizen Cesur; kaliteli ve özgün içeriklerin üretildiği firmalarla çalışılmasının öneminden bahsetti.