İnstagram takipçi satın al ama hesabının kapanmasına sebebiyet verebileceği gerçeğini unutma!  İnstagram sosyal medya platformlarının arasından sıyrılarak çok özgün ve dinamik bir yapıya doğru yelken açtı ve bu yapının içinde görünür olmak, fenomen olmak adına bir adım atmak ve ticaret merkezi gibi kabul edip ürün ve hizmetlerini satmak için dünyadaki tüm insanlar yarışır bir durumda. Popüler olmak adına kısa bir yol olarak görülen sosyal mecralarda harcanan zaman bu kadar çok olunca bazı kullanıcılar sınırları zorlayarak daha hızlı gelişmek adına, hedeflerine hızlı ulaşmak ve ürünlerini daha hızlı satma parolasıyla arayış içine giriyor ve haliyle aynı doğrultuda çözüm üreten sosyal medya hizmetleri ortaya çıkıyor. Bu noktada bazı firmalar riskli ve kötü hizmet verirken, bazı firmalarda kaliteli hizmeti ile dikkat çekmeyi başarıyor.

İnstagram kullanıcıları birçok farklı yöntem kullanarak takipçi sayılarını arttırmayı başarıyor ancak İnstagram’ın son güncellemesi ile bazı yöntemleri kullananların hesapları kısıtlanma riski ile karşı karşıya. İnstagram takipçi satın alırken tam olarak nasıl tedarik edildiğini bilmeyen kullanıcıları ilerleyen zamanlarda kötü sürprizler bekliyor. İnstagram güncellemelerinin yanı sıra bir de "gizli yasaklama" (shadowbanning) uygulaması ile sahte takipçi ve spam hashtag’lerin peşine düşmüş durumda. Bu kadar fazla risk varken doğal olmayan yöntemlerle takipçi satın almak İnstagram hesabınızı kaybetmenize sebep olacaktır.

İnstagram takipçi satın alırken dikkat edin

Sosyal medya hizmetleri veren birçok kurumsal firma var ancak bireysel kullanıcılar tarafından maliyetleri sebebiyle çok tercih edilmediği için merdiven altı diye tabir edilen ve vergi mükellefiyeti bulunmayan birçok kişi İnstagram takipçi satışı yapıyor. Takipçi satın alırken doğru tercihler yapmadığınız takdirde başınıza gelecekler uzun yıllardır sarf ettiğiniz emeğinizi çalabilir dolayısı ile doğal olan yöntemlerle takipçi satın alabileceğiniz kurumları tercih edilmesi gelecek hedefleriniz için çok sağlıklı olacaktır.

İnstagram takipçi satın alırken nelere dikkat etmelisiniz

İnstagram takipçi satın alırken kurumsal firmaları tercih etmeniz ilk doğru hamleniz olacaktır. Vergi mükellefiyeti olan firmaları tercih etmeniz yine lehinize bir sonuç yaratacaktır çünkü olası mağduriyetinizde hakkınızı arayabileceğiniz bir ticaret unsuru oluşmuş olacak. Dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri, satın aldığınız takipçi sayısı hesabınıza çok hızlı bir şekilde geliyorsa burada doğal olmayan yöntemler kullanılmış demektir. Doğal yöntemler reklam tavsiyeleri ve gönderi davetiyeleri şeklinde olur ve bu yöntemlerde hesabınızın takip edilme şekli teker teker, yavaş yavaş hayatın akışına uygun şekilde oluşacaktır. Eğer Takipçi satın aldığınızda günlere değil saniyelere dağılan bir takip etme ritmi varsa hemen satıcınızla iletişime geçin ve bu durumun doğal olmadığını belirtin. Yine bir diğer önemli etken çevresel yorumlardır. Takipçi satın almadan önce iyi bir araştırma yaparak hali hazırda alışveriş yapmış kişilerin yorumlarını gözlemleyin. Dijital dünya, zeki tüketicilerin iyi/kötü yorumlarının analiz yapan yeni müşteri adaylarına ulaşması için birçok platformda fırsat yaratıyor. En önemli ve son olarak doğal olmayan tüm yöntemlerin satışını yapan paneller ile çalışmayan firmalardan destek almanız en doğrusu olacaktır. Bunun örneği oiyi.net.

İnstagram Takipçi Satın Al – Oiyi.net

Oiyi.net hiçbir panel ile entegre olmadan, tamamen Türk, organik ve gerçek İnstagram takipçi satın alabileceğiniz, 6 yıllık sosyal medya hizmetleri deneyimi ile Türkiye ‘de birçok kişi/kurum’a hizmet veren ve sadece doğal yöntemler ile İnstagram takipçi satışı yapan bir şirkettir. https://oiyi.net/ kurumsal alt yapısı, yasal/güvenilir ödeme alternatifleri ve birçok kullanıcı dostu özelliği sayesinde İnstagram takipçi satın al sekmesi altında ki kampanyalı ürünleri ile hizmetinizde.

Editör: Haber Merkezi