iPhone meraklılarına, beklenen iPhone 14 şimdi hepsiburada.com adresinde. iPhone 14 özellikleri ile yine göz kamaştırıyor. Akıllı telefonlardan beklenen özelliklerin hepsini kendinde buluşturarak farklılığını yine ortaya koyan iPhone 14, sizlere hepsiburada.com sitesi avantajları ile sunulmaktadır. iPhone meraklılarına, beklenen iPhone 14 şimdi hepsiburada.com adresinde. iPhone 14 özellikleri ile yine göz kamaştırıyor. Akıllı telefonlardan beklenen özelliklerin hepsini kendinde buluşturarak farklılığını yine ortaya koyan iPhone 14, sizlere hepsiburada.com sitesi avantajları ile sunulmaktadır.

iPhone 14 Özellikleri Hakkında

iPhone 14 ve iPhone 14 plus cep telefonunda aradığınız tüm özellikleri bulabileceğiniz üst seviyesi modeller olarak karşınıza çıkar. iPhone 14, 6,1 inç büyük ekran, iPhone 14 plus ise 6,7 inç ile daha büyük ekran olarak siz kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Ayrıca cep telefonlarından en çok aranan özellik olan pil ömrü, iPhone 14’de şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü ile sizleri şaşırtacaktır. Gerek iç ve gerekse dış tasarımı ile iPhone 14 ve iPhone 14 plus sıra dışı bir tasarım örneği oluşturmaktadır.

Mavi, mor,gece yarısı siyahı, yıldız ışığı ve kırmızı gibi beş farklı şahane renk seçenekleri ile kullanıcılarına tercih olanağı sunmaktadır. Uzay ve havacılık endüstrisi standartlarında kullanılan alüminyum çerçevesi ile sağlamlık ve dayanıklılığı tartışılmaz. Sahip olduğu ceramic kalkan sayesinde tüm akıllı telefon camlarından daha dayanıklı bir cam yüzeye sahiptir. İPhone 14’ün suya dayanıklı tasarımı ile su sıçraması veya su dökülmeleri artık problemleri olmaktan çıkmaktadır.

Modern ve büyülü bir iPhone tecrübesi için iPhone 14 sizleri bekliyor.  İPhone 14 sahip olduğu 48 MP kamera ile kamerada devasa gelişme sunarak şimdiye kadarki en müthiş iPhone kamera sistemine sahiptir. Dört pikselli sensörüyle tüm ayrıntıları, derinlik ve renkleri yakalar.Görüntülerin niteliğini ve ayrıntılarını inanılmaz bir seviyeye çıkarır. Profesyonel fotoğrafçıların kullanabileceği kalitede, istenilen ölçek, rötuşlar ve daha fazla çözünürlük ile görüntüleriniz her zamankinden daha da mükemmel olacaktır.

İPhone 14’un yeni hareket modu ile çoğu film kamerasının çekemediği sahneleri çekebilecek kabiliyete sahip olabileceksiniz. Hiçbir akıllı telefonda bulunmayan trafik kazası algılama ve yardım çağırma fonksiyonu ile hayat kurtarmak için tasarlanan güvenlik özelliği. iphone 14 ve iPhone 14 plus tamamen yeni bir iPhone deneyimi için tam aradığınız akıllı telefonunuz olacaktır.

Efsane Cumaİndirimleri Sizleri Bekliyor

Alışveriş meraklılarının her yıl merakla beklediği black friday yani efsane cuma günleri bu yıl da hepsiburada indirimleri ile sizlere birçok avantaj sunacaktır. Her markanın en büyük indirimlerini gerçekleştirdiği teknolojik cihazlardan, giyim, aksesuar, elektrikli ve elektronik araç gereçlere kadar her ürün grubunda en büyük avantajların sunulduğu efsane cuma alışverişi hepsiburda.com da yapılır. Yıl boyunca ihtiyaç duyulan ürünleri en uygun ve en avantajlı fiyatlar satın alabilmek için beklenen efsane cuma indirimlerinde stoklar tükenmeden almak için acele etmek gerektiğini unutmayınız. Peşin, taksitli, farklı ödeme veya hediye çekli olarak çeşitli kampanyalar ile birbirinden çekici fiyat indirimleri sayesinde alışveriş gereksiniminizi tamamen hepsiburada.com adresinden giderebilirsiniz.

İPhone 12 Fiyatları

Farklı ekran boyutları ve renk seçenekleri ile iPhone 12 ve iPhone 12 mini hem gözünüze hem elinize hitap edecektir. iPhone 12 ile dizi izlemek, indirmek, fotoğraf yüklemek veya video izlemek sahip olduğu 2 Gbps LTE hız ile çok daha kolay. Sahip olduğu üstün özellikler ile size uygun olan bir iPhone 12, iPhone 12 mini veya iPhone pro sahibi olmak hepsiburada.com ile çok daha kolay. Uygun fiyatlar ile sunulan iPhone 12’yi hepsiburada.com adresinden inceleyerek hemen sipariş verebilirsiniz. Seçeceğiniz renk ve modele göre iPhone12 fiyatları22.326,52 TL ile 24.999.90 TL arasında fiyatlar ile siparişinizin hemen ertesi günü kargoda. Sınırlı stoklar ve sunulan kampanya seçenekleri bitmeden hemen hepsiburada.com adresini ziyaret edin.