Yapılan araştırmalara göre her ay online oyunlarda 30 milyon kullanıcı keyifli vakit geçiriyor. Türkiye’de hatırı sayılır miktarda gamer bulunuyor. Özellikle Corona virüs salgınının baş göstermesi ile sokağa çıkma yasaklarının gelmesi tüm dünyayı online oyun oynamaya itti. Anket sonuçlarına göre neredeyse Türkiye’nin yarısı online oyun oynuyor.

TÜRKİYE OYUN PAZARI HACMİ 600 MİLYON DOLAR

Türkiye’de oyun pazarı her geçen gün büyüyor. Güncel Pazar hacminin 600 milyon dolar ( yaklaşık 5000 milyon Türk Lirası ) olduğu biliniyor. Önümüzdeki sene bu rakamın 2 milyar dolar olması beklenirken, piyasanın kayda değer bir kısmı mobil oyunlardan oluşuyor. Bu durumda akıllı telefon kullanıcılarının sayısının artmasının önemli bir payı var. Android tablet ve telefon sahipleri Google Play Store üzerinden ücretli ya da ücretsiz olarak oyun indirebileceği gibi iOS işletim sistemine sahip cihaz kullananlar App Store aracılığı ile diledikleri oyunların keyfini yaşamaya başlayabilir.

Meraklıları İçin Knight Online Gold Bar Fiyatları ; https://www.gamesatis.com/knight-online- goldbar

Aynı zamanda anket sonuçları erkeklerin oyunlara daha çok para yatırdığını gözler önüne seriyor. Bu paralar oyun satın almak, oyun içi mağazalardan item satın alımları yapmak ya da Steam ve Epic Games benzeri dünya çapında ünlü oyun platformlarından hem oyun hem de skinli silah, kıyafetler, farklı tip ekipmanlar, grafitiler ve çıkartma benzeri unsurlar için harcanıyor. Para harcayan kesimin yaş aralığına bakıldığında 12 yaşı ile 30 yaş aralığı ortaya çıkıyor.

PARA KAZANMAKTA MÜMKÜN!

Oyun içerisinde yer alan gold bar alım ve satış işlemleri oyunculara ciddi miktarda para kazanma olanağıda sağlıyor. Gold bar alım satım işlemlerini yürüten çeşitli İnternet siteleri olduğuda bir gerçektir. Bunların arasında gamesatis.com yaptığımız araştırmalar sonucunda en güvenilir alım satım platformu olarak gamerlar tarafından oy almış bulunmakta. Sizlerde oyun içindeki alım satım işlemlerini güvenilir şekilde bu adresten yapabilirsiniz.

OYUNCULARIN TERCİHİ KNIGHT ONLINE

Online oyun severlerin önemli bir bölümü Knight online oynayarak vakit geçiriyor. Noah System ile MGame Corporation tarafından yaratılan Knight Online, Türkiye’nin en sevilen oyunlarından olma unvanına sahiptir. Oyuncular hem ücretsiz olarak Free 2 Play üzerinden hem de ücret ödeyerek Pay 2 Play üzerinden Knight Online’ın tadını çıkarabilir. Büyülü dünyaya adım atan oyuncular uzun süre vakit geçirmeden duramıyor. Oyun, aynı zamanda tüm dünyada sekseni aşkın ülkede milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Knight online ile alakalı merak ettiğiniz her şey ve oyuna dair tüm detaylar, itemler ve daha fazlası gamesatis.com üzerinde oyun dünyasının vazgeçilmez elemanlarını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi