Asya pazarında 1500’den fazla mobil oyun yayınlayan ve bünyesinde çok güçlü bir geliştirme ekibi barındıran şirket, Türkiye’de tamamen milli iş gücü ile kurduğu yerel geliştirme ve pazarlama operasyonu ile Asya’da sahip olduğu teknolojiyi başta Türkiye olmak üzere; Avrupa ve MENA bölgesindeki ülkelere başarılı bir şekilde pazarlamayı hedefliyor.

2021 Ağustos ayında ciddi bir yatırım alan geliştirici ekip Magic Square, ilk defa Asya pazarı dışında oyun yayımlamaya ve dağıtmayabaşlıyor.

Magic Square, Türk oyunculara benzersiz bir 101 Okey deneyimi sunacak olan yeni oyunu Kral 101 Okey ve sonrasında yayınlayacakları diğer oyunlar için piyasada aktif bir role sahip olacak.

“Türkiye’yi oyun teknolojisi ve AR-GE merkezi yapacağız.” Chris Zhao – Magic Square CEO

“Asya pazarı dışında ve Türkiye’de yayınladığımız ilk oyun olan Kral 101 Okey’den beklentilerimiz çok yüksek.” Medine Yürekli - Magic Square Ülke Müdürü

Magic Square yöneticileri tarafından oldukça iddialı açıklamalar yapılırken bu açıklamalarda ne kadar haklı olduklarını şüphesiz ki zaman gösterecek ama bir gerçek var ki o da mobil oyunları Kral 101 Okey’in Türk oyunculara benzersiz bir 101 Okey deneyimi sunduğu.

Türk oyuncuların severek oynadıkları masa oyunu 101 Okey’iAndroid ve IOS platformlarında mobil cihazlarımıza taşıyan geliştirici ekip, evimizin rahatlığında arkadaşlarımız ve diğer gerçek oyuncularla 101 Okey oynama deneyimini ücretsiz olarak mobil oyuncularla buluşturuyor.

Kız kulesine bakan boğaz manzaralı oyun odalarında, gerçekçi ve benzersiz bir 101 Okey oyununun tadını çıkarmak isteyen oyuncular, aşağıda yer alan bağlantılar yardımıyla Kral 101 Okey’i akıllı telefonlarına ve tabletlerine ücretsiz bir şekilde indirerek hemen oynamaya başlayabilirler

Kral 101 Okey Google Play İndirme Bağlantısı:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.kral101okey

Kral 101 Okey AppStore İndirme Bağlantısı:

https://apps.apple.com/tr/app/kral-101-okey/id1621034655

Editör: Haber Merkezi