2006 yılında Kore’de Ymir Entertainment tarafından kullanıcıya sunulan Metin2, diğer bütün oyunlar gibi temelinde bir hikâyeye dayanıyor. Başlangıçta insan formunda canlılar yokken Ejderha Tanrısı’nın da desteğiyle yarı insan diye adlandırılan 4 karakter meydana geldi. 

Metin2 pvp karakterleri, köylerini inşa ettiler. Zamanla ticareti geliştirdikten sonra aralarında iş bölümü yaptılar. Şamanlar ve suralar büyüyle köyü korurken Ninja ve Savaşçılar düşmanla savaştılar. Diğer haritalarda bulunan yaratıklarla savaşarak ganimet ve silah elde ettiler ve demirci ustasında kılıçlarını geliştirdiler. 

Nüfusu artan yarı insanlar ikinci köylerini inşa ettiler. Gökten düşen metin taşları şehirlerini yıksa da metin taşlarını kırmanın bir yolunu buldular ve kazanç sağladılar. Ejderha Tanrısı’nın desteği hep yanlarında oldu. 

Savaş tekniklerini geliştirdikten sonra bedensel, zihinsel, kara büyü, büyülü silah, bıçakçı,  okçu, kutsamacı ve iyileştirmeci olarak iş bölümü yaptılar. Köylerinin güvenliği sağlandıktan sonra kendi aralarında da savaşa tutuşarak sarı, kırmızı ve mavi bayrağa ayrıldılar. 

Köylülerin büyük kısmı mavi bayrakta kaldılar. Bayraklarda loncalar kuruldu ve turnuvalar düzenlendi. Doğuya has macera köylüler var oldukça hiç bitmeyecek. 

Pvpserverci.com Farkıyla Metin2 Pvp Serverler Bulun!

Bu hikâye etrafında kurgulanan Metin2 pvp serverler yayınlandığı günden bugüne milyonlarca oyuncunun bir numaralı tercihi oldu. Güney Koreli video oyun geliştiricisi Webzer tarafından 2003 yılında yazılımları tamamlanan Metin2, 2004 yılında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Almanya merkezli GameForge oyun şirketi tarafından satın alındı ve birçok ülkeye yayıldı. Türkiye’de 2006-2010 yılında zirveyi görerek en çok tercih edilen MMORPG oyunu oldu. 

Son Sürüm Metin2 Pvp Sunucuları

Oyuncuların istekleri doğrultusunda kendini güncelleyen Metin2, yeni sunucular ve farklı karakter eklemeleriyle oyunu canlı tutmayı başardı. Online rol yapma oyunları kategorisi başta olmak üzere birçok oyun kuruluşu tarafından ödüllendirildi. Metin2 arkasındaki güçlü ekibiyle uzun zaman daha oyuncuların gözdesi olacak gibi duruyor. Türkiye ve Almanya başta olmak üzere özel sunucular yani pvp serverler zirvedeki yerini koruyor. Online video oyunlarına ilgiliysen Doğuya Has Macera’ya katılarak keyifli anlar yaşayabilirsin.  

Metin2’yi günümüzde ayakta tutup hala popüler oyun haline getiren olgu metin2 pvp serverler’in olmasıdır.Metin2 pvp serverler yapı olarak kolay olması ve ticaretin çok fazla döndüğü bu oyunda oyuncular lonca savaşları ve turnuvalarla oyunda tutunmaya çalışıyor.

Kaynak : https://pvpserverci.com/
 

Editör: Haber Merkezi