Dijital içerik platformu Netflix, 1 aylık ücretsiz deneme sürümü hizmetini Türkiye'den çektiğini duyurdu. Bundan böyle Netflix üyeliği talep eden kişiler kendilerine uygun paketin ücretini ödeyip istedikleri zaman iptal edecekler.

Günümüzde oldukça yaygın olan ve talep gören netflix sitesindeki içeriklere çok daha uygun fiyatla ulaşmak isteyenlere müjde! Güvenerek içiniz rahat bir şekilde satın alabileceğiniz, üstelik piyasanın çok daha altında fiyatlara sahip olabileceğiniz hesap satışı hizmetleri Sadeceon’da! 1 senelik hesaptan 3 aylık hesaba ya da 1 aylık hesaba kadar farklı sürelerde alım yapabileceğiniz bu sitedeki fırsatlardan faydalanmak için hemen üye olarak iletişime geçebilirsiniz!

BİR AY DENEYİP SONRA İPTAL EDİLİYOR

Dizi ve film izleme alışkanlığını değiştiren Netflix, hem izleyici için kolaylık sağlayan indirme ve istenilen zamanda izleme, hem içerik çeşitliliği açısından yeni televizyon olma yolunda hızla ilerliyor.  Netflix içerikleri hakkında daha iyi bir izlenim bırakmak için üyelik hizmeti almadan evvel kullanıcılara 1 aylık ücretsiz bir Netflix deneyimi sunuyor. Ancak Türkiye’de sürekli olarak bir aylık deneme sürümü kullanıp, bitmeye yakın aboneliği iptal eden kişiler nedeniyle Netflix, Türkiye’den deneme sürümü hizmetini geri çekme kararı aldı.

DENEME SÜRÜMÜNÜN KALKTIĞI BELİRTİLDİ

“30 Gün Ücretsiz Deneme” başlığı altında herhangi bir Netflix paketi bulunmuyor. Ücretsiz denemeler hakkında yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix.com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın.

Netflix üyeleri, dizi ve film kataloğunun tamamına anında erişebilir. Yayın planları, cihazlar ve daha fazlasına ilişkin bilgiler Netflix nedir? başlıklı sayfada bulunabilir.

Netflix üyeliğinizi başlattıktan sonra üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz"

Editör: Haber Merkezi