Görüntülü sohbet için ise sadece ekranınızı sola kaydırmanız yeterli olacaktır. Ayrıca uygulamasında görüntülü konuşmak oldukça keyifli ve görüntü kalitesi de yüksektir.

Yurt dışından herhangi biriyle görüşerek yabancı dilinizi geliştirebiliyor ya da Türkiye’den farklı dostluklar edinebiliyorsunuz.

Nova Chat programı kuruluşundan hemen sonra yaptığı yenilikçi çalışmalar ve uygulamanın cezp edici olması nedeniyle şimdiden binlerce kullanıcıya sahip oldu.

Özellikle yabancı dillerini geliştirmek isteyen kullanıcılar tarafından yoğun olarak kullanılan Nova Chat, anında ve kaliteli görüntülü konuşma ile yabancı arkadaşlıklar kurmanıza da yardımcı oluyor.

Tüm dünya da devam eden yeni nesil uygulama olan Nova Chat ile sadece dil öğrenmek ya da varsa dilinizi geliştirmek dışında yeni arkadaşlıklar kurarak çevrenizi genişletebilirsiniz.

Nova Chat, uygulamasını kullanmak çok kolay ve bir o kadar da keyifli bir program olarak biliniyor. Facebook ya da Google üzerinden giriş yaptığınız program sayesinde uzaklar size daha yakın olacak ve istediğiniz akraba ya da arkadaşınızla görüntülü olarak konuşabileceksiniz.

Şu an programı kullanan binler ve bu insanlar arasında dostluk kurabileceğiniz yüzlerce Nova Chat uygulamasının kullanıcısı bulunuyor. Sizde hemen Nova Chat’i indirebilir ve dil öğrenebilir ya da az da olsa kullandığınız yabancı dilinizi o ülkenin vatandaşlarıyla sohbet ederek geliştirebilirsiniz.

Nova Chat nasıl indirilir?

Eğer bir Android işletim sistemli telefona sahipseniz uygulamasını anında indirebilirsiniz. Nova Chat'i kendi internet sitesi üzerinden ya da Google Play Store üzerinden indirerek kullanabilirsiniz. Nova Chat’i yükledikten sonra ise Google ya da Facebook üzerinden giriş yapabilirsiniz. Fotoğraf, isim ve kullanıcı adı ile cinsiyet gibi profil bilgilerini girdikten sonra dünyanın her tarafında herhangi bir kullanıcı ile görüntülü konuşmaya başlayabiliyorsunuz.