Milyonlarca cep telefonu kullanıcısının çilesi haline gelen şarj kablosu sorunu Anker'in üretti Powerline+ kablo ile çözüm buluyor. Dünyaca ünlü şarj teknolojileri üreticisi, iOS ve Android cihazları hız ve sağlamlıkla tanıştırıyor. 

Şarj kablolarının kısa süre içerisinde yıpranarak işlev görememesi cep telefonu kullanıclarını en büyük sorunlarının başında geliyor. Bu konuda Dünya çapında söz sahibi olan Anker, hızlı ve dayanıklı Powerline şarj/data kablosu ile yeniliğe öncülük ediyor. Öte yandan estetik görüntüsüyle Anker Powerline+, şarj ve malzeme kalitesini uygun fiyattan müşterilerine sunuyor. 

ÖMÜR BOYU GARANTİ

Yapımında kullanılan güçlü malzemeler ile ömür boyu garanti sunan Anker, Powerline+'nın yapımında kullandığı fiber teknoloji ile kullanıcılarına da güven veriyor. Tüm cihazlara uyumlu olan Powerline+, hız konusunda da rakiplerine göre çok daha başarılı. Şarj halinde en az yüzde 20 zaman kazandırabiliyor.

DAYANAKLILIKTA ÖNCÜ

Binlerce kez test aşamasından geçen Powerline+, eğme bükme işleminden sonra bile hasara uğramayarak performans açısından herhangi bir düşüş yaşamıyor. USB kablosu, zaman kazanımı, dayanıklılığı ve çift katlı korumasıyla Anker Powerline+ rakipsiz olduğunu da gözler önüne seriyor. 

Editör: Haber Merkezi