Rulomatik kanıtlamış olduğu iş modeli ve patentli ürün seçenekleriyle faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. İlgi çeken ve müşterileri tarafından beğeni kazanan marka stratejik ürünler oluşturarak ihtiyacı karşılamak için dünya pazarına açılmıştır. Ülkelere özel ürünler sağlamış ve bu ürünlerin kalitesi açısından test edilmiştir.

Rulomatik bugün yurtdışında distribütörlük üstlenen markalar veya mağazalarla iş birliği yaparak yayılmaktadır. Tekstil mühendisleri onayı ile üretilmiş ürünler ile araçlarını temizleyen tüm sürücülerin özel üretim formülleri ile araçlarını temizlemek, kurutmak ve cilalamak için ihtiyaç duyduğu ürünleri sağlamaktadır. İhtiyaç duyulan havluları tek bir mikro fiber araç havlusunda birleştiren marka sürücülerin sürekli ekonomik ve kaliteli fiyata mikro fiber araba havlusu satın alması için otomatlar oluşturmuştur.Mikro fiber oto kurulama havlularının patentli satışını gerçekleştiren Rulomatik 2011 yılından itibaren bu sektörde her mevsim için ürün tedarik etmektedir.

Deneyimini Distribütörlere Ve Bayilere Aktarıyor

Teknik üretim aşamasından sürücü için rahat ve kolayca kullanım oluşturabilmelerine destek olmaktadır. Üstelik ürünlerde dönüştürülebilir hammaddeler kullanılmaktadır. Pek çok kıtada edinilen bilgi ve tecrübelerle bölge bayiliklerinde aynı şekilde başarı elde edilmektedir. Rulomatik üstelik tüm bilgilerini ve tecrübesini bayilik ağına aktarmakta ve yurt dışında distribütörlük alanı oluşturarak ürünlerin ülke ve bölgelere taşınmasında rol almaktadır.

Türkiye'de ve dünyada 9000'den fazla Rulomatik otomatı kurulmuş ve araba yıkama alanlarında kusursuz hizmet sağlayabilmek için bu ürünler hizmet vermeye devam etmektedir.