Türkiye Gazetesinde Ali Çelik'in haberine göre, Türkiye’de otomobil üretip dünyaya satan markaların üst düzey yöneticileri, Togg’u sahnede görünce hayranlıklarını gizleyemedi. Doksanlı yıllarda biriktirdiğim otomobil dergilerini hâlâ saklarım. Önceki gün Gemlik’teki Togg Teknoloji Kampüsü’nün açılış töreninde, o dergilerde köşe yazan tecrübeli gazetecileri tekrar bir arada gördüm. Sohbet sırasında eskilere gittik. Yaşı hayli ilerlemiş bir meslektaşımız şöyle bir cümle kurdu: 40 yılda dünyanın birçok yerinde otomobil tanıtımı izledim, böylesini ilk defa görüyorum... Evet haklıydı.

Eski gazeteciler gibi yakın siyasi tarihin önemli karakterleri, bakanlar, milletvekilleri, valiler, gencecik YouTube ve Instagram fenomenleri arada korumalar olmadan, samimi bir ortamda araçların önünde poz verme yarışındaydı...

Tören alanında çok dikkat çekici detaylar vardı. Davetli sayısı dört binin üzerindeydi. Bunlar arasında rakip markaların üst düzey yöneticileri de bulunuyordu. Düşünün Türkiye’de otomobil üretip dünyaya satan markaların üst düzey yöneticileri, Togg’u sahnede görünce hayranlıklarını gizleyemedi.

Editör: Haber Merkezi