Merhaba! Ben Tuncay Alparslan.Niğde doğumluyum. Niğde'de ikamet ediyorum. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Programlama mezunuyum. Bilişim sektörüne girdiğim 2012 yılından bu yana birçok kişisel ve kurumsal web projesi ve logo tasarım işleri tamamladım. İş hayatımda son derece özverili ve disiplinli çalışan biriyim. Özenli çalıştığım sürece tüm işlerimin başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum.

Bu bağlamda siz değerli müşterilerime serbest/freelance web tasarım, web programlama ve standart HTML-CSS-JS yanı sıra Vue JS ve React JS gibi yeni nesil Javascript teknolojilerini de kullanarak özgün ve amaca uygun front end kodlama hizmeti vermekteyim. Back-end alanında ise PHP/MYSQL teknolojilerini kullanarak yönetim panelli web siteleri hazırlamaktayım. Ayrıca talebe göre Wordpress ve OpenCart gibi hazır sistemler üzerine de tema kurulumu ve düzenleme hizmeti veriyorum.Sunduğum hizmetler ile siz de iş modelinize uygun özgün tasarımlarla markanızı öne çıkarın. SEO ve Google Reklamları ile iş hacminizi artırın ve markalaşın.

Kaliteli ve profesyonel iş çıkarma prensibiyle″ kodlamasını yaptığım web sitelerinin cross browser ve fully responsive olmasına özen gösteriyorum. Backend kodlamasını yaptığım web sitelerin ise hızlı olması ve basit yönetilebilir olmasını sağlamaktayım.

Sadece web tasarım/yazılım değil, grafik tasarım, dijital reklam, audio video, kurumsal kimlik, sosyal medya, seo, markalama, reklam üzerine de çalışıyorum.

Siz de web sitenizi ve dijital işlerinizi amatör ellere teslim edip mağdur olmayın!

Resmi Web Sitesi: https://www.tuncayalparslan.com/