Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp, özellikle Facebook'un çatısı altına geçtikten sonra birçok inovasyonu uygulamaya entegre etmişti. Şimdide WhatsApp'ın mühendisleri, Snapchat uygulamasında da görülen otomatik olarak mesajları silen bir özellik üzerinde çalışıyor. Popüler uygulama bu özelliğe "kaybolan mesaj" ismini vermiş durumda.

Dünya'nın en çok bilinen mesajlaşma programı WhatsApp, kullanıcılarına daha iyi bir hizmet verebilmek için yenilenmeye, değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Mühendislerin ortaya çıkan çalışması sonucu herhangi bir sohbete gelecek mesajlar otomatik olarak siliniyor. Bu sayede kullanıcılar "kaybolan mesajlar" atabilecek ve daha güvenli bir platforma kavuşabilecek. 

HENÜZ BELLİ DEĞİL

WhatsApp'ın "kaybolan mesaj" özelliğini henüz ne zaman ortaya koyacağı bilinmezken ilk olarak bu güncellemenin gruplara geleceği öngörülüyor. Belirli zaman periyotlarında çalışabilen bu özellik sayesinde daha güvenli bir platform sağlanmış olacak. Atılan bir mesajın karşı tarafta günler, aylar hatta yıllarca durmasını istemeyen whatsapp kullanıcıları ise geliştirilmeye çalışılan bu özelliği oldukça olumlu karşıladı. 

Editör: Haber Merkezi