Dünyanın en popüler mesajlaşma programlarından WhatsApp’a gelen yeni güncellemenin ardından ücretli bir özellik eklenecek.

Aylık 5.99 dolarlık fiyatla giriş yapan özellik WhatsApp’ın içerisine Any.do isimli bir eklentiyle dahil olacak. Hem kullanıcı memnuniyeti hem de tasarım anlamında arayüzüyle kullanıcıların favori programı WhatsApp bugüne dek bütünüyle ücretsiz hizmet veriyordu.

UYGULAMAYLA İÇ İÇE OLACAK

Abonelik seçeneğinin tercihe bırakıldığı eklentide Any.do isimli programla görevlerinizi, notlarınızı ve hatırlatıcıları tek bir bölümde halledebiliyorsunuz. Önemli günlerinizi, toplantılarınızı ya da unutmamanız gereken herhangi bir mesajı size bildirecek olan uygulama, bundan böyle WhatsApp’ın içerisinde bütünleşmiş bir şekilde yerini alacak.

FİYATI 35 TL OLACAK

Şarj tasarrufuna da imkan sağlayan uygulama turbo şarj özelliğine sahip. Örneğin iş toplantınızda yanınızda götürmeniz gereken malzemeleri hatırlamak için Any.do ile istediğiniz bildirimi almanızı sağlıyorsunuz. Ancak ülkemizde dolar kuru sebebiyle 35 lira civarına tekabül eden uygulamaya ne kadar rağbet edileceği merak ediliyor.

Editör: Haber Merkezi