Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan video sitesi Youtube, her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Rewind' videosunu paylaştı. Youtube'un en'lerinin olduğu listede bir Türk youtuber da var.

YouTube'un bu yılki Rewind videosunda, 2019 yılında adından sıkça söz ettiren Enes Batur yer alıyor. Enes Batur, 10 milyon aboneye ulaşan ilk Türk YouTuber olarak videoda kendisine yer edindi.

YOUTUBE FORMAT DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz sene büyük tartışmalara neden olan ve hatta Youtube'un en 'beğenilmeyen' videosu olan Rewind, bu yıl benzer bir sonuç alacak mı bilinmiyor. 2018 yılında paylaşılan Rewind videosunun bu sene formatını değiştiren Youtube yetkilileri, en'leri seçerken Youtube kullanıcılarının en beğendiği ve en beğenmediği videoları baz alarak Rewind videosunu hazırladılar. Geçen seneki 'kötü' Rewind videosuna gelen tepkileri ciddiye alan Youtube çalışanları bu seneki videoya gelecek tepkileri merakla bekliyor.

TOPLAM İZLENME 100.2 MİLYAR

2019 yılının en çok beğenilen içerik videosu "MrBeast"e ait. 2019 yılında en çok beğenilmiş olan klibi ise Shawn Mendes ve Camila Cabello'nun "Senorita" isimli şarkısı. Videoda yer alan istatistiklere göre YouTube kullanıcıları, 2019 yılında en çok Minecraft videosu izlediler. Minecraft'ın 2019 yılındaki toplam izlenme sayısı 100.2 milyar. 

Editör: Haber Merkezi