Youtube üzerinden izlenme sayısını artırma ve abonelerinizi yükseltme sizin YPP üzerinden daha fazla kazanç sağlamanıza yardımcı olacaktır. Ancak yorumlar, sayfanızın kalitesini belirler, izleyicilerinizle iletişiminizin yoğun olmasını sağlar. Youtube yorum, sayfanızın ön plana çıkması, izleyicilerinizin sizi tanıması ve videolarınız üzerinden kazanç sağlamanız için önemli alandır. İzleyicilerinizi yorum alanın yönlendirmek sizi üst sıralara taşıyacaktır.

Youtube Yorum Ne Kazandırır?

Youtube izlenme süresini artırmak için videolarınızın görüntü değerini yükseltmek ve izleyenlerinizin yorumlarla etkileşim kurmasını sağlamak faydalı olacaktır. Bugün milyonlarca youtube izleyicisi videolara tıklamadan önce yorumlara bakmakta, oradaki yorumlara göre hareket etmektedir. Ayrıca videolarınıza gelen yorumları yanıtlamak da izleyicilerinizin kalıcı olmasını sağlayacağı gibi eğlenceli bir kanalınız olmasında da etkili olacaktır.

· İzlenme sürenizi ve abonelerinizi artırmak için popüler içerikler seçmelisiniz.

· Popüler içeriklerle yorumlarınız artacaktır.

· Planlı hareket ederek, videolarınıza gelen yorumlara cevap vermeye özen göstermelisiniz.

· Sayfanıza yorum yapanların hedef kitlesi olması için SEO çalışmalarına önem verebilir, başlıklarınızdaki vurguları iyi ayarlayabilirsiniz.

· Kötü yorumcuların arka planda kalmasını sağlayacak yorum satın alma işlemlerinden yararlanabilirsiniz.

Youtube Yorum Almanın Avantajları Nelerdir?

Popüler youtube kanalına sahip olmak için video içeriklerinizin kalitesi ve konularınızın özenle seçilmesi gerekmektedir. İzleyenleriniz sizi keşif ettiğinde keyifli zaman geçirerek sizden gelecek içeriklere yorum yapacaktır. Yorumlarınızı artırmak için videolarınızda bunu çok fazla dillendirmemeniz faydalı olacağı gibi sizi seven bir kitle olmasını sağlamanız daha avantajlı olacaktır. Abonelerinizi artırmak ve video izlenme oranını uçurmak için yorumlar kurtarıcınız olabilir.

Youtube yorumları ne kazandırır; yorumlar iş ortaklığı sözleşmesi üzerinden iyi bir izlenim bırakmanızı sağlar. Sürekli video içeriği yayınlayamadığınız zamanlarda, diğer izleyenler tarafından keşif edilmeniz için bir avantajdır. İçeriğiniz ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi yorum alacaksınız. İzleyiciler beğeni ve yorum sayısına bakarak video seçimlerini yapar, bu da sizin videolarınıza olan yorumların başka izleyicileri çekmesini sağlayacaktır.

Youtube Kötü Yorum Silme

Youtube kanalınıza yapılan kötü yorumlar art niyetli olabilmektedir. Ancak kullanıcıların yaptıkları yorumları kanal sahipleri silememektedir. Bu nedenle kötü yorumlara cevap vermek ve yorumlar hakkında bilgilendirme yapmak faydalı olacaktır. Bunu yaparken kötü ve eleştirici olmadan, izleyicinin tepkisi ne olursa olsun alttan alarak yapmak faydalı olacaktır. Bir diğer çözüm ise yorum satın al seçeneğinden yararlanmak olabilir. Yorum alarak, kötü yorumların aşağıda kalmasını sağlayabilir, böylece videolarınızın kötü yorumlardan arınmasını sağlayabilirsiniz.

Youtube yorum satın alma işlemini günde 20, 50 ve hatta 100 yoruma kadar çıkartarak, videonuzun linki üzerinden izleyicilerin size yönelmesini ve gerçek yorumcular tarafından yorum yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Youtube Kanalıma Yorum Yapılmasını Nasıl Sağlarım?

Youtube kanalınıza yorum yapılması için içeriklerinizin kalitesi, hedef kitleye yönelik belirli bir konsept üzerinden hareket etmek faydalı olacaktır. Ancak genel olarak youtube kanalarına kötü yorumlar yapıldığı gözlenmenmiş, eleştirel yaklaşılarak birçok kanalın izlenme oranları düştüğü görülmüştür. Yorumcularınıza cevap vermek ilk olarak sayfanızı korumak ve izleyenlerinize iletişim kurmak için mükemmel bir yöntemdir. İkinci olarak yorum satın almanız, kullanıcıların sizi iyi tanımasına ve sayfanız hakkında daha güzel yorumlar yapmasına yardımcı olacaktır.

Youtube Yorum Satın Almak İstiyorum.

Youtube yorum alma işlemleri için güvenilir kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Buna en güvenilir örnek ise Youtube Market. Sitede sunulan Türk kullanıcı yorumları ile dilediğiniz yorumları yazıp satın alabilir ve bu sayede etkileşim elde edebilirsiniz.

https://youtubemarket.net/