Eski Başbakan ve 28. dönem TBMM Başkanı Binali Yıldırım İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuştu.

İYİ Parti'de en çok oyu alan başkan adayı belli oldu İYİ Parti'de en çok oyu alan başkan adayı belli oldu

Yıldırım şunları söyledi:

"Kemalpaşa'dan vereceğiniz güçlü destek İzmir Büyükşehir'de yankılanacak ve artık bu çelişki, bu hasret sona erdi. Sadece Kemalpaşa'yı almak yetmez. Aksi halde enerji kaybı oluyor. Biz gaza basıyoruz, onlar el freni çekiyor. Balataları sürtüyor. Lastikler yanıyor, enerji kaybediyoruz. Büyükşehir ile Kemalpaşa aynı yöne ve hedefe doğru giderse Kemalpaşa'yı uçururuz."

Kemalpaşa'dan Torbalı'ya gitmek için dolanıp duruyordunuz. Şimdi Torbalı'dan Kemalpaşa'ya direkt gidebiliyorsunuz. Bu ilde tünel yoktu. İzmir'i tünelle tanıştıran Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibi oldu. Daha önce 35 İzmir 35 proje sözü vermiştik. Bugün bu projelerin büyük bir çoğunluğunu belediyeyi almamamıza rağmen, hizmette siyaset olmaz anlayışıyla tek tek hayata geçirdik. O projelerden eksiklikleri Hamza kardeşim tamamlayacak. 31 Mart'ta İzmir'de yetkiyi aldığında bu projeleri 30'dan 35'e tamamlayacak" 

Editör: Gürel Yurttaş