Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü öncelikle şükranla, minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Rahatsızlığımı, milletimin çoğunluğunun da, rahatsızlığı olarak biliyorum.

Sözde, Atatürkçü olduğunu söyleyen, ülkemizde çirkin, sığ ve kabul edilmesi mümkün olmayan, Atatürk’ün manevi şahsiyetine, saygı göstermeyen, sözde Atatürkçülerin istismarları, maalesef gittikçe yaygınlaşıyor.

Ülkemizde, ne iş yaparsa yapsın, hangi kesimde ve mevkide olursa olsun, hak etmediği, makam ve mevkilere, öncelikli olarak konmak isteyenler, hemen Atatürkçü olup, Atatürkçülük silahına sarılmadı mı?

Bu milleti, millet yapan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kaynaştıran ve barıştıran en önemli, dini ve ahlaki değerlerimize saldıran, birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzü parçalamak isteyenlerin, hepsi Atatürk’ü siper ederek hücuma geçmediler mi?

Aile yapımızı parçalamak, kızlarımızın ve kadınlarımızın, milli kıyafetlerine saldıran, gençlerimizin eğitim özgürlüğünü engelleyenler, bunu, Atatürkçülük adına yaparak, Atatürk’ü istismar etmediler mi?

Yüzde doksan dokuzu, Müslüman olan ülkemizde, camiye gidenlerden, namaz kılanlardan rahatsız olanlar, irtica hortladı diye, Atatürkçülük adına takdim etmediler mi?

Atatürk’ün ilkelerinden habersiz olan, sözde Atatürkçü olduğunu söyleyenler, Atatürk ilkelerinin çiğnendiğini, ülkenin rejiminin değiştirileceğini öne sürerek, istismar etmediler mi?

Gerçek Atatürkçüleri de rahatsız eden, ülkemizdeki sözde Atatürkçülerin, kendi hayallerine ve ideallerine ulaşmak için, her türlü hıyaneti, melaneti, sağlamak uğruna, Atatürk’ü, maske ve istismar aracı yapmadılar mı?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyemeyen, Atatürk ilkelerini benimsemeyen; Sağcısı da solcusu da, Atatürkçü geçinmiyor mu? Feministi, sosyalisti Atatürkçü, olmuyor mu? Komünisti, kapitalisti, masonu ve münafık, Atatürkçü olduğunu söylemiyor mu?

Alçak teröristler, ideolojik militarist suç örgütleri ve fetö/pdy terör örgütü de, Atatürk maskesi takmadı mı? 15 Temmuz hain saldırının subayları, mahkeme konuşmalarına Atatürkçülükle başlayıp, Atatürk’le bitirmiyorlar mı?

Ülkemizde, milli, manevi ve ahlaki değerlerimize karşı, kabul edilemez her türlü melaneti yiyenler, pisliklerini saklamak için, Atatürk’ün arkasına sığınmıyor mu? Gerçek olan, ikinci karanlık yüzlerini göstermeyenler, Atatürk maskesi takarak, millet olan husumetlerini gizlemiyorlar mı?

Atatürk’ü istismar eden bu kendini bilmezler, en büyük kötülüğü Gaziye yapmıyorlar mı? Yeter artık, ülkemdeki bu sahte Atatürkçülüğünüze ve ikiyüzlülüğünüze, bir son verin. Ülkenin gönlünde taht kuran, ülkemizin kurucusu, bu milletin en önemli değeri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü pis emellerinize, alet etmekten vazgeçin artık.

Kurduğu, Türkiye Cumhuriyeti aleyhine çalışan, ülkenin parçalanması, bölünmesi, güçsüz hale getirilip, diz çöktürülmesi için işbirlikçilerle, iş tutanlar; Bu ülkede yaşıyorsanız, ülkenin değerlerine, aziz şehitlerimize, bu toprakları bize vatan yapan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e birazcık saygınız ve vicdanınız varsa; Atanın aziz ruhunu incitmeyin, bu sorumsuz istismarlarınıza son verin ve kendinize gelin, yeter artık!