BEŞİKTAŞ adına farkı getiren oyun değil, kaliteli ayaklardı. Rize için dün sinir bozucu bir maçtı.

Düşünün ringde sürekli rakibe yumruk atmaya çalışıyorsun, ancak sürekli garda takılıyorsun. Umutlandığın anlarda da abandone oluyorsun.

Çaykur Rizespor, Beşiktaş’ın attığından daha fazla gol pozisyonu yakaladı. Ancak 2 gol bulabildi. Dün Adem Ljajic gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Torino’dan kiralanan Sırp oyuncu 2 gol attı, 3 asist de yaparak “Bonservisimi hemen alın” mesajı yolladı. Şu anda Edin Visca ile birlikte ligin en çok fark yaratan oyuncusu. Attığı iki gol, Hagi ve Alex’vari...

Burak Yılmaz’ın tecrübesine yaptığı davranışlar yakışmadı. Ne işin var tribünle. Sen topunu oyna. Şenol Güneş, Başakşehir maçı öncesi kırmızı tehlikeyi fark etti de hemen çıkarıp soyunma odasına gönderdi.

Gecenin bonusu Güven Yalçın oldu. Burak’ın disiplinsiz davranışlarıyla son 19 dakikada forma giyen Güven Yalçın hat trick yaparak tarihe geçti. Üstelik son golü, Vedat Muriqi’nin attığı golde doğru dürüst dikilemeyen ağları deldi.

Bu oyun, Başakşehir önünde Beşiktaş’a yeter mi!.. Eğer bu kadar pozisyon verilirse hayır. Ljajic’in, Güven’in ve Burak’ın her vurduğu gol olursa evet.

Skor 7-2 olabilir, ancak Şenol hocaya da bir çift sözümüz var. 2-0’dan sonra gelen ataklar karşısında oyuna hiçbir müdahalesi olmadı. Adem ve Güven’in ekstra katkısı olmasa büyük bir sıkıntı yaşayabilirdi. Ljajic’in ortada olmadığı her maçta pas bağlantıları darbe yiyiyor. Dorukhan, Medel, Atiba’dan oluşan üç kesici, Beşiktaş’ı büyük takım görüntüsünden çok, kontra takımı hüviyetine sokuyor.