Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl babasının mezar yerinin dar olduğuna ilişkin ifadeler kullanmış “Dar değil mi? Ee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki” diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü. Ersoy’un bu ifadelerinin ardından dostları ünlü sanatçıya daha büyük bir mezar sözü vermişti.

Anadolu gazetesinin aktardığı habere göre, Bülent Ersoy, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda 3 kişilik bir mezar satın aldı. Fakat bu mezar öyle standart bir mezar değil.

HAYRANLARI MEZARA YANAŞMASIN DİYE ŞİFRE VAR

Hayranlarının erişimini engellemek için mezarın derin bir şekilde inşa edileceği ve şifreli asansörle aşağıya inileceği belirtildi. Ersoy’un bu özel mezar için harcayacağı bütçe ise dudak uçuklatan cinsten.

BÜLENT ERSOY'UN MEZARININ FİYATI KAÇ TL?

Kocası Suriyeli kadınla kaçtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Müge Anlı şaştı kaldı Kocası Suriyeli kadınla kaçtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Müge Anlı şaştı kaldı

Ersoy’un mezar için toplamda 1,5 milyon lira bütçe ayırdığı ifade edildi. Ersoy’un yaptıracağı 1,5 milyon değerindeki bu mezar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Şifreli asansörlü mezarlık, soysal medyada tartışmalara ve tepilere neden oldu.

Editör: İrem Nur Kaya