Bursa'da şubat ayında evli olduğu belirlenen 41 yaşındaki Murat Göksulu, ilişki yaşadığı 43 yaşındaki Gülten Aras'ın oğlu 23 yaşındaki Furkan Aras tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Aras hakkında, Bursa 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

İlk duruşmaya Furkan Aras, anne Gülten Aras, Murat Göksulu'nun eşi N.G., Gülten Aras'ın bakıcılık yaptığı çocuğun annesi V.S. ile avukatları katıldı. 

Furkan Aras, duruşmada annesinin ilişkisine öğrendiği günden beri karşı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Evli olan Göksulu, yakın bir zamanda eşinden boşanacağını söylüyordu. Kendisinin yalan söylediğini öğrenince, annemden bu ilişkiyi bitirmesini istedim. Daha sonra uyuşturucu kullanan Murat Göksulu'nun, kafasına silah dayadığı annemi, uygunsuz kamera görüntülerini paylaşacağı şeklinde tehditler savurduğunu duydum. 

Bunun yanı sıra Göksulu'nun, annemin baktığı kız çocuğuna ve onun annesine de uygunsuz mesajlar yollayıp rahatsız ettiğini öğrendim. Annem, 'Ben bu adamla artık görüşmeyeceğim' diyerek bana söz verdi. Ben, gece çalıştığım için Murat Göksulu'nun bize gelip rahatsızlık yapmasından endişe duyduğum için eve kamera sistemi kurdum. O akşam, cep telefonuma gelen uyarı mesajını izlediğimde, Göksulu'nun bizim evde olduğunu görünce çılgına döndüm. İzin alıp taksi ile eve geldim. Onunla sokakta karşılaştım. Aramızda çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüşünce, yanımda olan bıçağı çıkarıp ona savurdum. Sonrasını hatırlamıyorum." 

Duruşma tanıkların dinlenmesiyle son buldu.

Mahkeme heyeti, öldürülen Göksulu'nun ikinci telefonundaki görüşmelerin incelenmesi, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteleyip, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Editör: Grlyrtts