Kaza, saat 14.30 sıralarında, kırsal Kurşunlu Mahallesi yolunda meydana geldi. Kurşunlu Mahallesi'nden aldığı yolcularla ilçe merkezine seyir halinde olan Selim Dutal (56) yönetimindeki özel halk otobüsü, karşı yönden gelen, Mert Aydemir yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Mert Aydemir, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.

Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: Kamuran Üçgül ve Gökhan Özer şehit oldu! Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: Kamuran Üçgül ve Gökhan Özer şehit oldu!

Yaralı sürücüler ile otobüsteki yolculardan Fatma Ş. (78), Rümeysa K. (16), Hatice K. (60), Fatma K. (39), Hasibe K. (62), İdris K. (15) ve Hatem Y. (43), olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde tedaviye alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Müdahaleye rağmen kurtarılamayan sürücü Mert Aydemir’in, yarın vatani görevi için birliğine teslim olacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Editör: İrem Nur Kaya