Bursa'da yaya geçidinde otomobil 2 kızıyla birlikte Tuba Çival'e (39) çarptı. Kazada hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39),  aynı kazada yaralanan kızları da hastanede tedaviye alındı. Kızlarına bayramlık kıyafet almak için dışarıda olduğu ortaya çıktı.

Polisi gören şahıs 5. kattan aşağı atladı! Polisi gören şahıs 5. kattan aşağı atladı!

Bursa Osmangazi ilçesi Aktarhüssam Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde  dün meydana gelen olayda makas atarak hızla ilerlediği öne sürülen Recep Öztok idaresindeki otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Tuba Çival ile kızları M.Ç. ve R.Ç.'ye çarptı.

Kazada anne ile kızları yaralanırken, sinir krizi geçiren sürücü Öztok bayıldı. Çevredekiler Öztok'a yardım ederken, ihbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak, "Sayaç mı var sende, söylesene bana. Kim ister insanların ölmesini" ifadesinde bulundu.

Kazada ağır yaralanan Çival hastanede hayatını kaybetti. Tedavide olan kızı R.Ç.'nin durumunun iyi olduğu belirtilirken, M.Ç. isimli diğer kızının ise yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Tuva Çival'in kızlarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi. Sürücü Recep Öztok'un da polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
 

Editör: Nehir Durdağı