YAŞAM

Büşra Büyükşen her şeyi itiraf etti mi? Yayın sonrası şoke eden gelişme!

Müge Anlı'nın sezon finaline Büyükşen cinayeti ile ilgili son gelişmeler damga vurdu. Cinayetin tek şüphelisi olan Büşra Büyükşen ile ilgili ortaya çıkan görüntüler şaşkınlık yarattı.

GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

Dünkü yayın sonrası Müge Anlı ile konuşmaya devam eden Büşra'nın gerçek yüzü ortaya çıktı. Kayda alınan konuşmada Büşra, amcası ve teyzesiyle kavga edip üzerlerine yürüdü. Sinir krizi geçirmiş gibi bağıran Büşra Büyükşen'in yayın sırasındaki sakin halinden eser kalmadı.

Teyzesi, üniversite öğrencisi olan Büşra'nın sabahlara kadar erkeklerle alkollü mekanlarda gezdiğine dair dedikodular olduğunu söylemesi üzerine ortalık karıştı. Bu iddia konuşulunca çıldıran Büşra, stüdyoda bas bas bağırarak amcasının üzerine yürüdü.

HİPNOZ YAPILACAK

Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yapıp 2 aylık araya giderken, son çare olarak Büşra için hipnoz programı yapıldı. Jandarmadan bir bilirkişinin de tanık olarak katılmasıyla Büşra Büyükşen'e hipnoz uygulanacak. Özel ekip ise Büşra başta olmak üzere tüm aile üyelerinin yeniden ifadelerini alacak.

'BÜŞRA İTİRAF ETTİ'

Olayla ilgili Youtube üzerinden açıklama yapan 'Hakan ile tatlı sert' adlı kanalda ise Büşra'nın yayın sonrası cinayeti itiraf ettiği, anne ve babasını öldüren ismin abisi Uğur ve yengesi Betül olduğu iddia edildi. Büşra'nın abisinden korktuğu için açıklama yapamadığı ve Uğur Büyükşen'in Büşra'yı eşi Betül'ün babasına öldürmekle tehdit ettiği belirtildi.