Binalar, fabrikalar bizlere uygun bir şekilde çalışma ve yaşama ortamı sağlarlar. Ülkemiz deprem bölgesinde olduğundan binaların sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, malzemelerin düzgün ve kaliteli olarak seçilmesi şarttır. Çatıların ise binalara sağlam bir şekilde entegre edilmesi oldukça önemlidir. Hepimiz rüzgâr sebebiyle uçan çatılara haberlerde denk gelmişizdir. Tüm bu yaşanan olumsuz gelişmeler, işini düzgün yapamamaktan, bilinçsiz olmaktan geçer. Çatılar ise zamanla dış etkenlerden dolayı tıpkı insanlar gibi yıpranır ve işlevini göremez hâle gelebilir. Huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışabilmek veya yaşayabilmek için uygun bir cati ustası bulmak şarttır.

Çatı İzolasyonunun Önemi Nereden Kaynaklanır.

İstanbul, Kocaeli veya diğer endüstriyel şehirlerin belirli başlı problemleri arasında ses ve çevre kirliliği gelir. Bu anlamda binaların sese karşı yalıtımlı yapılması ön görülmüştür. Bu sayede bina içerisinde yer alan kişiler dışarıdan kaynaklanan seslerden etkilenmezler. Yine izolasyonsuz bir çatı yağmur veya kar yağdığı zaman içeriye su sızdırabilir ki bu durum hiçbir kişi tarafından istenmez. Çatı Teknik kuruluşu 20 yılı aşkın süredir kendi alanında en iyi yapabilmenin gayreti içerisindedir. Yapmış olduğu işlerden dolayı elde ettiği referanslarını gelecekteki müşterilerini memnun edebilmek içinde kullanır. Sizlerde firmanın Çatılarda Yaptığımız Hizmetler kısmında bulunan çalışmalarına göz atmak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

Çatı Tamiratı Yapılmadan Önce Firma Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar

Binanızda, iş yerinizde veya endüstriyel tesisinizde herhangi bir çatı sızdırması problemiyle karşı karşıya kaldıysanız bu durumu ertelemeden halletmelisiniz. Çünkü zamanı geldiği zaman atılmayan adımlar bizleri gelecekte daha büyük felaketlere sürükleyebilir. Çatı su sızdırması işletmelerde meydana gelebilen önemli problemlerden birisidir. Bu duruma daha zaman geçmeden müdahale edilmesi ise şarttır. Peki bir çatı tamiri firmasında olması gereken özellikler nelerdir? Tüm bunlara geçmeden önce https://www.catiteknik.com/ web sitesini ziyaret ederek bu firma hakkında ön bilgi alabilirsiniz.

  • Tecrübeli ve El Becerisi Olan Ustalar: İnşaat ve çatı denildiği zaman akla gelen kavramlardan ilki de ustalar olur. Bu alanda görev yapabilecek ustalar daima el üstünde tutulurlar. Bu anlamda çalışacağınız Çatı firmasının tecrübeli ellerden oluştuğundan şüphe duymamalısınız.
  • İş Güvenliği ve Sağlığı: Bir firma işçisi veya personeline gösterdiği değer niteliğinde büyüyebilir ve genişleyebilir. Bu anlamda işçilerin haklarının yenmemesi, onlara güzel ve elverişli çalışma koşulları oluşturmak oldukça önemlidir. İnşaat ve makine sektörü iş kazalarının en sık yaşandığı alanlardandır. Bu sektörde çalışacak işçilerin gerekli iş güvenliği ve sağlığı eğitimlerini alması ise şarttır.
  • Uygun Fiyatlar ve Kalite: Çatı tamiratı veya izolasyonu el becerisi ve tecrübeyle yapılır. Artan enflasyon ve giderlere rağmen Çatı Teknik firması sizlere uygun fiyatlar sunabilmenin peşindedir. Bu anlamda kaliteli hizmetleri uygun fiyatlara alabilmek için web sitesini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.
Editör: İrem Nur Kaya